Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: Türkiye'de idam cezasý olmalý mý?

Katýlýmcý sayýsý
1169. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • OLMALI

1.000 85.54%
  • OLMAMALI

169 14.46%
240 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Türkiye'de idam cezasý olmalý mý?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aydin21 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    illaki terörist olmasý mý lazým asýlmasý için. tamam olsun peki ya yetim hakký yiyen, ýrza namusa tecavuz edeni,baþkasýnýn ve onun sevdiklerin hiç yere öldürenleri, devletin malýný çalaný vs vs.. peki ya bunlar ne olacak??????
    daha önce yazmýþtým ama özellikle kýrmýzý renkle belirttiðim suç için çok yaratýcý cezalar uygulanabilir....hemde o kadar çok seçenek varki...burda yazamýycam tabiiki..onun için idam gibi bi cezayý bunlara uygulamak gereksiz...biraz yaratýcý cezalar bulursak o tecavüzcü yalvarýr 'noolur beni idam edin' diye....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    daha önce yazmýþtým ama özellikle kýrmýzý renkle belirttiðim suç için çok yaratýcý cezalar uygulanabilir....hemde o kadar çok seçenek varki...burda yazamýycam tabiiki..onun için idam gibi bi cezayý bunlara uygulamak gereksiz...biraz yaratýcý cezalar bulursak o tecavüzcü yalvarýr 'noolur beni idam edin' diye....
    Çok haklýsýn usta sana katýlyorum.

Oylamada ve yorumda son 1 gun arkadaþlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri