REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
26 sonuçtan 21 ile 26 arası

Konu: SAT-8000-10200-Onwa X4 Serisi Yazılımları 25.10.2007

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı adeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Teşekkür ederim. Bu dizind geçen yıldan kalma yazılımlar ve çeşitli şifreler var. Niçin kaldırıl mıyor? Karışıklık oluşsun diye mi? Selamlar.
    O yazılımlar original ben sizlere editlenmiş olanı verdim herhangi bir sorunda tekrar originale dönün diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam paylaşım için tşk. sağlıcakla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ellerine sağlık kosovalı teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yazılımdaki Yenilikler-25.10.2007
    -Guncel Keyler EKLENDİ(Biss *** OK-SRG-TVCABO-SLOTV-Mediatech gibi)
    -Sizlere verecegim softcamlarla hergun absat auto olacaktır.
    -Yazılımdaki daha önceki arka fon durmaktadır
    -Yazılımı attıktan sonra bundan böyle cıkan her softcamı yukleyebilirsiniz..(Guncel Softcama Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Ulaşabilirsiniz)
    -Yazılımdan sonra kanalları tekrar taratın cihazın performansı acısından iyi olacaktır.

Herkese hayırlı olsun:45: (Elimden bu kadar geliyor daha fazlasını yapmayı cok isterdim)

*Foruma Uye Olmayanlar Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. . adresinden guncel yazılımlara ulaşabililer.Böylede bir ayrıcalıgımız var tabi Kimsede olmayan
    dostum belki biliyorsun belkide bilmiyorsun bu yazılım daha önce premyerleri açıyordu yani yazılımda alt yapı var yazılımı
    editler ken ilgilensen sevinirim bu yazılım ları sen yapıyorsan bir el at derim burdaki linkte Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yaptığını belitmişsin isteğim bu yüzden şimdiden teşkkürederim
    Konu amedeus tarafından (05-11-2007 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı amedeus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum belki biliyorsun belkide bilmiyorsun bu yazılım daha önce premyerleri açıyordu yani yazılımda alt yapı var yazılımı
    editler ken ilgilensen sevinirim bu yazılım ları sen yapıyorsan bir el at derim burdaki linkte Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. yaptığını belitmişsin isteğim bu yüzden şimdiden teşkkürederim
    Premier nagra 1 iken vardı sonra nagra 2 yi geçtiler bunun için firmalar bile yazılım cıkardı kore destekli mesela aciko 5225 premier vardı nagra 2 sisteminde olunca malasef açmadı yazılımdaki keyler son hali ama acmıyor malesef kore destegi lazım

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri