REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Yeter

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baykum Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Admin ve moderatör arkadaşlara söylüyorum bu sitede kürtleri aşağılayıcı olan mesajları silin lütfen yoksa ağzımı bozup ben küfür mesajları yazmaya başlıycam ve buda iyi bi şey değil.Ben kürdüm varmı bi derdi olan kürtlerle şerefsizin biri ermeni ile ayı çiftleşmiş kürt olmuş diyo ulan şerefsiz türk nasıl oldu peki hayvan oğlu hayvan kürt nasıol olduysa türkte öyle oldu.bakın tekrar söylüyorum içinde kürtlere hakaret edilen mesajlara devam edilirse ben de onlara çok kötü konuşucam haberiniz olsun bunuda sitenizd uyarı olarak koyun bence.ben doğuda skerlik yaptım peki sizce milliyetçi geçinen üst makamlardaki insanlar ve oğulları nerde yaptı hiç bi yerde çünkü onlar askerlik yerine amerikada tatil yapıyolar ve bizi birbirimize düşürüyolar türkiyedeki askerlerin yarısı kürttür bunu bilerek mesaj yazın
    Bu Konuda şüpheniz olmasın.Hangi mesajlar ise buna tıklayın .O Mjesaj direk bize ulaşır.her mesajda vardır kural ihlali. Benim çıktıgım kız da siirtli ve kendisi kürt olup saygın bir ilişkimiz var.SupersatForum direk kürtlere yonelik bir yayın sergilemez 26 bin uye var yuzlerce mesaj var hepsine takip edemiyoruz.

Biz karsı olsak forumda mehmet kaynaklı supermodumuz var kendiside doguludur.
    Yanlış anlamalardan ben özür dilerim
    Konu Admin tarafından (25-10-2007 Saat 02:01 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri