Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

OKI, 2007-2008 öðretim yýlýnda baþlattýðý sosyal sorumluluk projesiyle eðitime destek veriyor.

OKI Printing Solutions, Þiþli Endüstri Teknik Meslek Lisesi Elektrik-Elektronik bölümü içerisinde, 2007-2008 eðitim öðretim yýlý müfredatý kapsamýnda ilk defa açýlacak olan Elektrikli Büro Makineleri Laboratuvarý’ný kurdu.

Yazýcý sektörünün temel sorunlarýndan biri olan ve OKI tarafýndan da gözlemlenen teknik kadro eksikliðini eðitimli personel adaylarýyla kapatmak için oluþturulan proje kapsamýnda, lise eðitimleri boyunca öðrencilerin OKI Elektrikli Büro Makineleri Laboratuvarý’nda teknik eðitim almalarý saðlanacak.

Teknik lise öðrencilerinin eðitim süreçlerinde teorik bilgi kadar pratik bilginin de önemli olduðunun bilincinde olan OKI Printing Solutions, eðitime saðladýðý bu destek ile gelecek nesillerin pratik bilgi ihtiyacýný karþýlamak için müfredat kapsamýna alýnan Elektrikli Büro Makineleri Laboratuvarý’nýn tüm donaným ve teknik ihtiyacýný karþýlayarak oluþturdu.

Baþarýlý teknik destek aðý ve hizmetleri ile bilinen Oki Printing Solutions bu sosyal sorumluluk projesiyle, lise son sýnýf öðrencilerine staj imkaný saðlayarak hem sektöre büro makinalarý alanýnda eðitilmiþ kalifiye teknik eleman yetiþtirecek, hem de kendi teknik personel ihtiyacýný karþýlamýþ olacak.

OKI Printing Solutions Genel Müdürü Lusi Adut “Eðitime destek olmak için Þiþli Endüstri Teknik Meslek Lisesi içinde yaptýrdýðýmýz Elektrikli Büro Makineleri Laboratuvarý’nda eðitim görecek öðrencilerin, sektörün kalifiye teknik eleman ihtiyacýný karþýlayacak olmasý bizi mutlu etmektedir. OKI olarak eðitime verdiðimiz desteði önümüzdeki yýllarda artýrarak ülke genelinde sürdürmeyi istiyoruz.” dedi.