REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ibo Show Yayindan Kalkti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ibo Show Yayindan Kalkti

ATV'deki "İbo Show" yayından kalktı. Peki kararı kim aldı.

İBRAHİM TATLISES'İN SAHİBİ OLDUĞU MAGAZİN OTELİ.COM ADLI SİTEDİKİ İBRAHİM TATLISES AÇIKLAMASI
    Bilindiği üzere bir süredir ülkemizde hepimizi derinden yaralayan toplumumuzun birlik ve beraberliğini bozmayı amaçlayan,hiçbir biçimde tasvip edilemeyecek hain ve bölücü saldırılar yaşanmaktadır.

Şehit haberlerinin acısıyla yüreğimizin yandığı bu dönemde,ülke menfaatlerinin herşeyin üzerinde olduğu bilinci ile hareket ederek; ATV yöneticileriyle yaptığımız görüşme neticesinde, İBO SHOW programımızın sona erdirilmesine karar vermiş bulunmaktayız.

Bu vesile ile;toplumumuza başsağlığı diler,terör eylemlerini şiddetle kınadığımızı bir kez daha tekrar eder kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.
    İbrahim TATLISES
    </B>

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demogojiye bakarmısınız 1 numaralı teröriste destek veren derin üzüntü içindeymiş de yayından kaldıracakmışta...sen benim külahıma anlat.Çok üzülüyordun madem 12 şehit verdiğimiz gün yapmasaydın programı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Reytin alamadığı için. Açıklaması kamufle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

asıl o ******** baş pkk lı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iboaydo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    demogojiye bakarmısınız 1 numaralı teröriste destek veren derin üzüntü içindeymiş de yayından kaldıracakmışta...sen benim külahıma anlat.Çok üzülüyordun madem 12 şehit verdiğimiz gün yapmasaydın programı.
    Alıntı fati Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    asıl o ******** baş pkk lı
    Hepinize katılıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ş...siz şehitlerin olduğu gün neden dansöz oynattın utanmaz adam.......allah cezanı verecek.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haklisiniz arkadaslar bende katiliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eee adam ben teröristim dermi? demez... aslında bizim bu herife bu kadar düşkün olmamız sorgulanmalı. Bir ara 1990-1992 yıllarında ahmet kaya dinliyordum. bütün kasetleri vardı bende..askere 1993 te gittim. orada da dinleniyordu tabi bu herif. orada tim komutanımız bize "bu adam sanatçı değil çocuklar pkk yı destekliyor" demişti. inanamamış tık. şarkılarını kendimize yakıştırıyordık. "Munzurdan bir tas su, verinde ölem diyor"-"dağlarda öfkeli başım, serhatte hep akşam oluyor" gibi...İleriki yıllarda herifin pkk lı oluşu tescillendi. ben hemen bıraktım dinlemeyi. milliyetçiyim vesselam... fakat arkadaşlarım dinliyordu. uyardığımda "bizi onun kişiliği ilgilendirmez. biz sesi ile ilgileniyoruz. onun için dinliyoruz" diyerek güya kendilerini savunuyorlardı. ama gerçek, herifi dinledikçe onun yukarılarda kalması ve dahada yukarılara tırmanmasıdır. reyting ve para olayı bu...söyleyeyim dedim. selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç bir yorum yapmıyorum.tüm arkadaşlar yazılması gerekeni yazmışlar canı gönülden katılıyorum.sadece yayından değil en kısa zamanda tedavüldende kalkmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sahtekar timsah gözyaşları döküyordur TÜRK'ün TÜRK'ten başka dostu yoktur gerisi palavra

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri