REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: dreambox takılma sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart dreambox takılma sorunu

arkadaşlar denemediğim imaj kalmadı. ama hala dreambox 500 s cihazım ikide bir kilitlenip takılıyor. henüz gbox veya herhangi bir paylaşım kullanmıyorum. ilk aldığım cihazda aynısını yapıyordu değiştirdim sorun yine aynıı acaba tunerin alps tuner olmasındanmı kaynaklanıyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cihaz original olanımı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Cihaz original olanımı?
    sitede verilen orijinal cihazın ayırma özellikleri ile kontrol ettim. orijinal gibi gözüküyor. kumanda tuşları alçak tuner üzerinde herhangi bir yazı yok. altta bondrolü var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı enver122 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar denemediğim imaj kalmadı. ama hala dreambox 500 s cihazım ikide bir kilitlenip takılıyor. henüz gbox veya herhangi bir paylaşım kullanmıyorum. ilk aldığım cihazda aynısını yapıyordu değiştirdim sorun yine aynıı acaba tunerin alps tuner olmasındanmı kaynaklanıyor..
    sonunda kendi sorunumu çözdüm. imaj içerisindeki dosyaların hepsinin chmod değerlerini 755 yaptım. sorun kendiliğinden düzeldi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yerli paltformlar hakkında yazı yazmak yasaktır
    Konu TEKNİSYEN101 tarafından (22-02-2010 Saat 23:51 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri