REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: Son Dakika !!!! Atv, Hangi Diziyi Transfer Etti?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kurtlar vadisi dışında hepsi hikaye bence....hoş kurtlar vadisi dışında bişeyde seyretmiyom ya.....
    Ben de öyle bir avrupa yakası bir de kurtlar vadisi gerisi boş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İbo Shovdan iyidir arkadaşlar. Saçma sapan o kadar dizi türedi ki, ülke gerçeklerinden bahseden Kurtlar vadisi terorü yayından kaldırdılar. Transfer deceklerse yeni bölümlerini çekip Kurtlar Vadisi Terrörü transfer etsinler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kurtlar vadisi dışında hepsi hikaye bence....hoş kurtlar vadisi dışında bişeyde seyretmiyom ya.....
    bence de bütün diziler hikaye
    ayrıca k.v.pusu halen konusu tam oturmuş degil..konudan konuya atlanılıyor....bir çizgide gitmiyor.....yayından kaldırılan k.v.terörün belirgin bir konusu vardı vede anlaşılırdı....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla fırsat buludukça büyük buluşma sırlar dünyası izliyorum.saçma sapan dizilerden çok daha iyi..hiç olmazsa kişiye bişeyler kazandırıyor stv deki diziler.benim görüşüm bu.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri