REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
34 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İşte şok eden teröre destek kanıtı!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İşte şok eden teröre destek kanıtı!!!

İşte şok eden teröre destek kanıtı!!! Avrupa Birliği ülkeleri buna ne diyecek?
    Teröristlerin yayın organı olan MED TV'nin terörü desteklediğine dair Türkiye'nin kanıtlarını yetersiz bulan başta Belçika olmak üzere Avrupa Birliği ülkeleri bakalım buna ne diyecek. İşte o kareler...

Medya TV'nin teröristlerin yayın organı olmadığına dair hala belge bekleyen ve Türkiye 'nin sunduğu dellileri yeterli görmeyen Belçika ve ona destek çıkan Avrupa ülkeleri bakalım bu görüntülerden sonra utanıp, kararlarını gözden geçirecekler mi?
    Dünyanın en popüler video paylaşım platformu YouYube'da PKK'nın çok sayıda propaganda videosu cirit atıyor. Videolarda, PKK'lı teröristlerin kahraman Mehmetçiğimize karşı düzenlediği kanlı eylemler, Türk askeri araçlarına uzaktan kumandalı mayınlarla düzenlenen saldırılar, teröristlerin eğitimleri, kaplarındaki günlük yaşantı ve Bölücü başı Abdullah Öcalan ve örgütün sözde komutanlarının propaganda konuşmaları yer alıyor.

Eli kanlı bölücü örgüte mensup militanlarından öldürülenlerine ait resimlerinin slayt olarak gösterildiği klipler, Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde yer alıyor.

Kliplerde ayrıca Mehmetçiğe kurşun sıkan eli kanlı teröristlere Kürtçe ve Türkçe övgüler yer alıyor.
    YouTube'a üye Türk kullanıcılar tarafından protesto mesajlarına boğulan propaganda videolarının sayısının çokluğu şaşırtıcı bulunuyor.
    TERÖRE DESTEĞİN AÇIK BELGESİ

VİDEOLAR SİTEDEN KALDIRILMALI
    Görüşünü aldığımız bilişim uzmanları, Bu tür çirkin propagandalara karşı daha önce denenen YouTube'a erişimin yasaklanması yerine, bu videoların siteden silinmesinin daha isabetli bir karar olacağını vurguladı.
    YouTube'u bünyesinde bulunduran Google şirketininin bir yetkilisi ülkemize gelmiş ve 'PKK terör örgütünün ülkeniz için ne derece büyük bir sorun teşkil ettiğini buraya gelene kadar bilmiyordum.' demişti. Bir süre önce ülkemizi ziyaret eden yetkili düzenlenen basın toplantısında 'PKK terör örgütünü öven ve propagandalarını yapan bu tür videoları sitemizden kaldırmak için ortak çalışma yapabiliriz' şeklinde konuşmuştu.
    YouTube'da yayınlanan videoların siteden çıkarılması için bir dizi standart prosedür bulunuyor.

VE KÜŞTAH MANŞET
    Bölücü yayınları nedeniyle defalarca kapatılan Özgür Gündem gazetesi, Yüksekova'daki son hain saldırıyı, gerçekleri saptırarak duyurdu.
    'Türk ordusu sınırötesi operasyon yapmak isterken ağır kayıp verdi. Alınan bilgilere göre 8 asker esir alındı ve 40 asker öldürüldü' şeklinde verilen haberde, 'Devem eden operasyonların askerlerin yaşamını da tehlike altına sokuluyor' denilerek küstahça meydan okudu

Not: Dolaylı da olsa bir terör örgütünün propagandasını içerdiği için görüntüleri sunmuyoruz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şerefsizler ne olacak bunlara avrupa destek vermesi bunları nasıl yayın yapar. Adamlar hotbird uydusundan yayın yapıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Küfür etmekten ağzım dilim yoruldu bu şerefsizlere

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Onların asa,bizim asab bozuk asab...beslesinler bakalım kargalarını...daha ne kadar besleyebilecekse iki yüzlü adamlar...iyice asabım bozuldu bu gün...daha ne olması gerekiyorki bunların üzerine binmek için...yapamıyorsanız yapamıyoruz deyin...gereğini biz yapalım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar gecenlerde 13 sehit vermiştik o gün dükkana biri geldi slm falan vermeden dediki benim roj tv çıkmıyor bende adamı kendi işyerimde dövdüm bilinkibu kanalı seyreden her kişi benim gözümde terörüsttür arkadaşlar bu kanalın frekanslarını silin cihazı öylece verin tüm şehitlrimizden allah rahmetini esirgemesin saygılar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar gecenlerde 13 sehit vermiştik o gün dükkana biri geldi slm falan vermeden dediki benim roj tv çıkmıyor bende adamı kendi işyerimde dövdüm bilinkibu kanalı seyreden her kişi benim gözümde terörüsttür arkadaşlar bu kanalın frekanslarını silin cihazı öylece verin tüm şehitlrimizden allah rahmetini esirgemesin saygılar
    O kanalı genelde izleyen kesim belli...fakat değişik durumlarda var...benim polis,asker, mitten,istihbarattan falan müşterilerim var onlarda bazen bu kanalı istiyor...nedenide açık oradan istihbarata yönelik bilgi falan toplamak amaçlı...bunuda belirteyimde her geleni aynı kefeye koymayalım...sevgilerimle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O kanalı genelde izleyen kesim belli...fakat değişik durumlarda var...benim polis,asker, mitten,istihbarattan falan müşterilerim var onlarda bazen bu kanalı istiyor...nedenide açık oradan istihbarata yönelik bilgi falan toplamak amaçlı...bunuda belirteyimde her geleni aynı kefeye koymayalım...sevgilerimle...
    Bazen değil arkadaşım bu tür yayınlar genelde takip altına alınarak izlenir raporlar tutulur.
    Saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Terör örgütü afganistandan gelen uyuşturucu trafiğini ülkemizde vede AB ülkelerine yayarak maddi kaynak kazanımları sağlamaktadır.!!!! son zamanlarda uyuşturucu baskınlarına yapılan darbeler bu örgütün maddi kaynakları kesmektedir.uyuşturucu ile kazanılan kazanç ile silah alımlarını sağlamaktalardır.bu silahları da AB ülkelerinden bağlantılarla sağlamaktalar.!!! Fransanın başkanın yakın zamanda büyük savaş beklentisi açıklamasının nedenini sizlere sorarım.? Ülkemiz vede ordumuzu zayıflatmak amaçlı çok ciddi bir kanpanya faliyeti süreçtedir.!!! bu kanpanyaya alet olmayıp tahriklere kapılmamamız gerekir...!!! İstihbaratımızın güçlü veri topladığı vede doğru adımlar atılması sağlandığından şüphe duymayıp, gelişmeleri temkinle beklemeliyiz.!!!

Dirayetli sabırlı olalım.sinir vede öfkeyle kalkan zararla oturcağını unutmayalım...!!!

Hakim bölgelerin hakimiyeti sağlandıktan sonra gereken siyasi adımlar devam edecektir...

Ordumuzun bu çatışmalarda sağladığı törerist cesetlerin resimlerinin veya görüntülerini +18 olarak yayınlanması beklentisindeyim.bu görüntüler bu örgüt destekçileri vede bu örgüte katılımı bekleyenlerin düşüncelerinde bir '' ? '' işareti yer edecektir..

Ben şehit cenazelerini görüyorumda onların cesetlerini neden göremiyorum.? İnsan hakları nedeni ise onların yaptıkları insan hakları değil.!!!

Saygılarımla......
    Konu SexymanTR tarafından (22-10-2007 Saat 19:54 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu tür kanalları cihazımdan yıllardır siliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

terörün dini imanı olmaz işte bu kansızlarda öyle kurmuşlar pusuyu bir de kayıt ediyorlar marifet gibi adi köpekler bu vatan sınırları içinde soludukları hava bile onlara zehir zıkkım olsun ülkemizden yedikleri yemekler içtikleri sular irin olup kanlar halinde ağızlarından burunların aksın bu adi lerin inşallah

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri