Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Askeri bilgileri sızdıran hainler yakalandı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Askeri bilgileri sızdıran hainler yakalandı

Bölgede yapılan telefon dinlemelerinde ikisi korucu başı 6 kişi TSK'yla ilgili bilgileri Kuzey Irak'ta görüştükleri kişilere aktardıkları tespit edildi.

Bölgede sınır ötesi operasyon hazırlıkları dikkati çekerken, askeri yetkililer stratejik noktalardaki hazırlıkların gizli tutulması için buralara giriş- çıkışı yasakladı. Bu bölgelerden yapılan telefon konuşmaları da izlemeye alınırken, Kuzey Irak'la yaptıkları telefon görüşmelerinde askeri bilgileri verdikleri anlaşılan ...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. dan alıntı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Atalarımız boşuna dememiş
    Hırsız içerden olunca kapıya kilit dayanmaz diye
    Kanser gibi her tarafımızı sarmışlar
    Malesef iktaneside korucubaşı ekmegi aşı bizden
    yakanlananları ben olsam Şehit ailelerine teslim ederdim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hepsine bu sucu yormamız hata olur...!!! Tek sözcük ile '' YA SEV YADA TERK ET'''

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=hogan01;229242]Atalarımız boşuna dememiş
    Hırsız içerden olunca kapıya kilit dayanmaz diye
    Kanser gibi her tarafımızı sarmışlar
    Malesef iktaneside korucubaşı ekmegi aşı bizden
    yakanlananları ben olsam Şehit ailelerine teslim ederdim.
    çok güzel yazmışsın katılıyorum.
    saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla baştan beri bu koruculuğu sistemine karşıyım ama ne hikmetse vazgeçemiyorlar....bu hainlerle ilgili yapılacak şeyde bellidir...iyice öttüreceksin bunları;ne biliyolar,kimlerle temastalar,kaç para karşılığı askeri satmışlar?? iyice konuşturduktan sonrada kafalarına sıkıp bi lağıma atacaksın...itirazı olan???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkaşlar ben bunu daha önce korkunç idda diye forumuzda gümdeme getirdim.....

tıklayın.....

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultra-mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya arkaşlar ben bunu daha önce korkunç idda diye forumuzda gümdeme getirdim.....

tıklayın.....

doğru söylüyosun kardeş,ancak orada da son mesajı ben yazdım...böylesine spesifik bi olay üzerinde net olmayan ,resmen açıklanmamış söylenti ve iddiaları konuşmak yanlış olur demiştim...ancak şu anda net bi bilgi var gibi görünüyor..6 tane hain ,2 tane korucu vb. gibi net ifaDeler var...ayrıca konuyla ilgili bu iddiayı destekleyecek başka yazılar vs. yayınlandığı için doğru olduğunu kabul edip yorum yazabiliriz.....dolayısıyla o anda sadece iddia olarak kabul edebildiğimiz bir bilgiyi şu an için gerçek olarak kabul etmekteyiz...fark burada....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

********ler haramzade köpekler her yerde nasıl kurtulucaz bunlardan yaa.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böylelerini ibreti alem için taksim atatürk anıtı önünde ipte sallandıracaksın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    doğru söylüyosun kardeş,ancak orada da son mesajı ben yazdım...böylesine spesifik bi olay üzerinde net olmayan ,resmen açıklanmamış söylenti ve iddiaları konuşmak yanlış olur demiştim...ancak şu anda net bi bilgi var gibi görünüyor..6 tane hain ,2 tane korucu vb. gibi net ifaDeler var...ayrıca konuyla ilgili bu iddiayı destekleyecek başka yazılar vs. yayınlandığı için doğru olduğunu kabul edip yorum yazabiliriz.....dolayısıyla o anda sadece iddia olarak kabul edebildiğimiz bir bilgiyi şu an için gerçek olarak kabul etmekteyiz...fark burada....
    bulletfromhell arkadaşım yazdıklarıma ister inanır ister inanmazsın bu senin en doğal hakkın 85/95 bir fiil o bölgelerde görev yaptım ve inan bana bir çok zaman başımın en büyük belası bu iş oldu ve ben inatla ve inançla gittiğim hiç bir göreve korucu götürmedim bu yüzden şikayet edildim hatta ceza bile aldım (kınama) ama benim için en önemli olan şey mehmet'im di ve ben onları hep sağ ve sağlam teslim ettim..Maalesef korucu demek hepsi için söylenmesede yarı pk demek zaten gün gelip işi senle bittiğinde dağda karşına pkk olarak çıkıyor kendisi...

amacım sadece seni bilgilendirmek içindir rencide etmek veya polemik yaratmak için değil.

sağlıcakla kalın..

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri