Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Askeri bilgileri sızdıran hainler yakalandı

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercanakman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bulletfromhell arkadaşım yazdıklarıma ister inanır ister inanmazsın bu senin en doğal hakkın 85/95 bir fiil o bölgelerde görev yaptım ve inan bana bir çok zaman başımın en büyük belası bu iş oldu ve ben inatla ve inançla gittiğim hiç bir göreve korucu götürmedim bu yüzden şikayet edildim hatta ceza bile aldım (kınama) ama benim için en önemli olan şey mehmet'im di ve ben onları hep sağ ve sağlam teslim ettim..Maalesef korucu demek hepsi için söylenmesede yarı pk demek zaten gün gelip işi senle bittiğinde dağda karşına pkk olarak çıkıyor kendisi...

amacım sadece seni bilgilendirmek içindir rencide etmek veya polemik yaratmak için değil.

sağlıcakla kalın..
    yok kardeş bende biliyom neyin ne olduğunu...çoook tanıdığım insan var oralarda görev yapmış....sistemin nasıl olduğunu bende biliyorum...dediğim gibi ne hikmetse bi türlü vazgeçemediler o sistemden....esbab-ı mucibesi nedir bilmiyorum ama bu olayın her komutan için başbelası olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim....alıntı yaptığınız yazıda da daha öncede benzer bi açıklamayı arkadaşımız buraya taşımıştı ancak resmi bi açıklama olmadan komplo teorisi üretirmiş gibi duyduğumuz her iddiayı böylesine bi olayda burada tartışmanın uygun olmadığını düşündüğümü yazmıştım...ona istinaden yazdığım bir yazı o....selametle...
    Konu bulletfromhell tarafından (27-10-2007 Saat 00:05 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri