REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: D-smart Tan Tefeciler şikayetçi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart D-smart Tan Tefeciler şikayetçi

Ben bir anımı anlatayım bir uyducu işçi alıyordu. fiyatlar için. toptan alınan fiyatın % 30 unan 2 katı fiyata satacaksın diyordu.bir satıcı 170 diyor diğeri 220 diyor ya niye böyle dersende esnafına bağlı diyorlar.herhalde d smart belli fiyatın üstünde sattırmıyor.ondan şikayetçiler.tabiki bayi kardeşlerimizde ekmek yesin ama halkımızda parayı kolay kazanmıyor.ya70 ytl,50ytl fark mı olur. bir dükkanda 290 diğerinde 260 böyle ticaret mi olur.benim hem normal
    uydu alıcım var,hemde d-smart aldım. ama sürekli saldırıyorsunuz,çünkü kazıklayan esnaf kazıklayamaz oldu.dürüst esnafımıza da helal olsun.onları da destekliyorum.:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunları geçkardesim d smart yağcılığını bırak onun gibi iğrenç cihaza 20 ytl vermem d smartın sahibi geçmiştekipisliğini yani sansıu rezaletini bedelini ödesin uyduruk cihazları benim vatandaşıma kaktıramassınız ne mutlu türküm diyebilene

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yağcı falan değilim . sende kazıkcısın galiba ben 200ytl dedikleri sunny i2003yılında120 ytl ye almıştım .tanıdık olduğu için 80 ytl kazık.bu kafa ile sıfır çekersiniz. sunny dende memnunum ama gerçekleri herkes bilsin emi kardeşim.tefecilikişi bitti diskoyu türkçe aninal ı türkse sen mi veriyorsun e kardeş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

polimige girmeye gerek yok.2003te sunnyde cı uydu alıcısı 135 dolardı. kuru biliyorsunuzdur umarım.(toptan fiatı idi).

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben 1999 yılında kyoto 8500 d cihaza 600 dolar verdim Dsmart alanada hayırlı olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimsenin d smarta yağcılık yaptığı falan yok yapsada d smart herhalde babasının oğlu değildir.ama uydu işinde gerçekten tefecilik zihniyeti dönüyor.adam sana makinayı satıyor işin bitmiyor 10 günde 15 günde bir gidecen ya şifre yükletcen yada yazılım yükletecen niye 3-5 tane ***** kanalı seyredecem diye .demeyin bana ben yazılım yüklemeyi biliyorum.yüklemeyi bilmeyenleri düşün birde onların her gittiklerinde 5 yada 10 ytl verdiklerini düşün. o adamların senede uydu yazılımı için harcadığı parayı hesapla ondan sonra tefecilk neye denir onu araştır kıyasla.arkadaşlar bunlar gerçekler kimse güçenmesin kimse kızmasın.eleştireceksek daha mantıklı sebepler öne sürelim yada ben bu dsmart ı satarsam adam bana ne kazandıracak, uydu alsa ben bunu yolmaya devam ederim diye yaz ki herkes birbirinin gerçek niyetini bilsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimse yazılım yükletmek zorunda değil kardeşim..zevkine düşkünsen o zaman maliyetinede katlanacaksın...dsmart ta bi platform adam sana zorlamı cihaz satıyor ..
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende onu söyledim zevkine düşkünsen ister d smart al ister uydu hiç farketmez hepsinin sonunda bir maliyeti var.kimse senin benim hayrıma buralarda birşeyleriyüceltip birşeleri karalamaya kalkmıyor.herkes menfaatleri doğrultusunda hareket edecek.allah herkese akıl vermiş herkes istediği yolu bu aklılla bulacak ahmeti , mehmetin, hasanın .... aklıyla değil.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

esnaflar arasında biraz fiyat farkı olabilir.biri peşin alır.biri vadeli alır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri