REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: nokia sistem hatası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart nokia sistem hatası

nokia 3660 telefonum acıkken 2-3 defa system error diye yazı geldi ok ledim bir kaç kez yazı gitmedi kapatma tuşundanda kapatamadım bataryayı cıkarttım taktım şimdi acmaya kalkınca nokia yazısı 2 kerte geliyor kapanıyor acılmıyor bana yardımcı olurmusunuz ne yapabilirim bir bilgisi olan benimle paylaşabilirmi şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

format at kardeş düzelir

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

format atma telefon kapalıyken "* + 3 + yeşil arama düğmesi" ne uzun süreli basınca formattig deyip formata başlar içindeki sim kartı çıkart format atmadan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xzender Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    format atma telefon kapalıyken "* + 3 + yeşil arama düğmesi" ne uzun süreli basınca formattig deyip formata başlar içindeki sim kartı çıkart format atmadan

bilgiler için teşekkürler bu 3660 tuşlarla format atılmıyormuş
    [/QUOTE]"* + 3 + yeşil arama düğmesi"[/QUOTE] hele burayı hiç anlamadım :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar nokianın son çırkardıgı telefonlar hep arızalı çıkıyo bence nokia tercih etmeyin....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultra-mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar nokianın son çırkardıgı telefonlar hep arızalı çıkıyo bence nokia tercih etmeyin....

kusura bakma da bendeki takoz yeni değil bence 1 numara nokia ne olursa olsunda işte ben mahvettim virüs aldım bilerek başka tlfnları kurtaracağız diye şimdi uçtu tlfn kartlı kameralı tlfn babası bendeki nokia 36660

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri