Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: Askerkerlerimize Pkk Silah Zoruyla Açıklama Yaptırdı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

y sagdiçin yeğeniyim panik yok bana soruyor sende gidermisin diye saolun allaha emanet olun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    y sagdiçin yeğeniyim panik yok bana soruyor sende gidermisin diye saolun allaha emanet olun
    :45: sen guzelbirsey yazmistin bende merak ettim nedemek istedi diye .iyi geceler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu haberleri buraya taşıyan arkadaş, tam bir PKK ağzıyla haber taşıyor. Bir önceki haberini sildim. Polis ne zamandan beri, kendi haber kaynakları dururken Haber 7 gibi sahibinin sesi sitelerden haber yapıp sitesinde yayınlıyor. Bu ne aymazlık böyle. Maşallah bazı arkadaşlarda olayın farkına varmadan döktürmüşler iletileri. Sildiğim haber kaynağına gittim. Burada bahsettiğim yerden aparmış haberi. Polisin kendi haber kaynakları yoksa eğer vah bu ülkenin başına. Konuyu kilitleyin arkadaşlar. Yoksa tüm iletileri sileceğim haberiniz olsun. Bu arkadaş tamamen reklam amaçlı haberleri veriyor formumuzda. Bilgilerinize.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu günün yarınada var bakalım daha neler olacak yakında bizde geliyoz bakalım o zaman ne yapacaksınız az kaldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bu haberleri buraya taşıyan arkadaş, tam bir PKK ağzıyla haber taşıyor. Bir önceki haberini sildim. Polis ne zamandan beri, kendi haber kaynakları dururken Haber 7 gibi sahibinin sesi sitelerden haber yapıp sitesinde yayınlıyor. Bu ne aymazlık böyle. Maşallah bazı arkadaşlarda olayın farkına varmadan döktürmüşler iletileri. Sildiğim haber kaynağına gittim. Burada bahsettiğim yerden aparmış haberi. Polisin kendi haber kaynakları yoksa eğer vah bu ülkenin başına. Konuyu kilitleyin arkadaşlar. Yoksa tüm iletileri sileceğim haberiniz olsun. Bu arkadaş tamamen reklam amaçlı haberleri veriyor formumuzda. Bilgilerinize.
    Saygılar.
    sagol daha dikkatli olalim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yusufucar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu günün yarınada var bakalım daha neler olacak yakında bizde geliyoz bakalım o zaman ne yapacaksınız az kaldı
    hayırdır arkadaşım direksyonda uyuya kaldın yarın gel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırdır arkadaşım direksyonda uyuya kaldın yarın gel
    gelicez gelicez az kaldi

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri