REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 28/35 İlkİlk ... 3181920212223242526272829303132333435 SonSon
346 sonuçtan 271 ile 280 arası

Konu: Buyrun Tüm Operatörlere Bedava Mesaj yolayın cebe

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ben geldim 1 saatlik bir kampanya başlatıyorum söyleyin isimlerini gönderen kişi olarak isminiz yazsın hadi bakalım 1 saatiniz var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    isim yazma nasıl oluyor birde biz denesek istedigimizi yazsak saolun saglıcakla
    ellerinize saglık paylaşım için
    saygılar
    yazmak istediğin ismi söyle ben yazıvereyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazmak istediğin ismi söyle ben yazıvereyim
    Alıntı SNOPY@ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet ben geldim 1 saatlik bir kampanya başlatıyorum söyleyin isimlerini gönderen kişi olarak isminiz yazsın hadi bakalım 1 saatiniz var
    Arkadaşlar bunu paylaşsanızda herkes yararlansa tek tek ugrasmasanız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bunu paylaşsanızda herkes yararlansa tek tek ugrasmasanız
    ps pad programını indirin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. daha sonra bu program ile dosyayı açın bul yazan yere tıklayın oraya değiştireceğiniz dosyanın adını tam doğru olarak yazıp değiştirmek istediğiniz kelimeyi bulun daha sonra oraya yeni yazmak istediğiniz kelimeyi yazın fakat yazarken oradaki kelime kaç karakter ise o karakteri geçmeyin daha sonra kaydedip çıkın bu kadar
    Konu hallederiz tarafından (29-10-2007 Saat 21:05 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ps pad programını indirin Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. daha sonra bu program ile dosyayı açın bul yazan yere tıklayın oraya değiştireceğiniz dosyanın adını tam doğru olarak yazıp değiştirmek istediğiniz kelimeyi bulun daha sonra oraya yeni yazmak istediğiniz kelimeyi yazın fakat yazarken oradaki kelime kaç karakter ise o karakteri geçmeyin daha sonra kaydedip çıkın bu kadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkçe karakter seçiyor haberiniz olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaslar Cok Güzel Saniyede Mesaj Ulaşiyoo Harikaaa Ellerinize Sağlikk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

supersatforum gerçekten harika.böyle programlar gerekli. çünkü gsm şirketlerine mesaj bedavaya geliyormuş ama bizden bir ton para alıyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline sağlık işte bu paylaşmasını bilmek buna derim :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vallaha harikasınız yaw bayılıyorum şu internete
    SEMERKAND

Sayfa 28/35 İlkİlk ... 3181920212223242526272829303132333435 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri