Teşekkur: 0
lisede okurkeken yurttan kaçar trt1 den maçları izlemeye giderdik, şimdi ise şifreli kanallar sayesinde hanımdan kaçıp maç izlemeye gidiyoruz.
sonunda ben babamın yaşaındayım büyük oğlum şimdi beni yakalamaya çalışıyor acele etme oğlum diyorum yaşa doya doya hayatı sonra üzülürsün geri dönüş yol bilet tek yöne diyorum ALLAH sağlık afiyetler versin tüm yaşayanlara diyorum ama buda yalan diyorum hergün acı kötü haberler yalan dünya diyorum herşey bomboş ama yinede güzel geçti diyorum diyorumda boğazım düğümleniyor nedense ama herşeye rağmen hayat diyorum güzel sizde güzelliklerle kalın inşaallah
valla hoş bir saohbet olmuş geçmişi yaşattınız bize şeker kız candy'i unutmyayın bonanza,dallas,kaçak,petroçelli,lessi
Konu kellebekir tarafından (25-04-2010 Saat 22:14 ) değiştirilmiştir.
barış manço vardı. çocuk programı hazırlardı...
adile naşit hayatta idi...
zeki ile metinin filmlerinde evde cümbüş olurdu... hey yarabbim o filmleri halen zevkle seyrediyorum...nesi var acaba? kalitelide değilki...
selametle...
bir sigara dumanı gibi giden gençliğim
üstatlar be anıları tazelemişsiniz doğrusu A TAKIMI diye dizi vardı nerde kaldı o günler
keşke büyümesek ve yaşlanmasak ne iyi olur dibimizde pkk barınmasa, kemer sıkmasak yıllarca, birileri insan sırtından geçinmese ne iyi olur,
mag geywer aslan vincent mavi ay dahada eskiler var küçük ev lora dallas şahintepesi of ulan of he köle isaurayı unutmamak lazım birde kaz martindi galiba bir çizki film vardı allah rahmet eylesin adile teyze uykudan öncede yakari diye bir çizgi film vardı onu seyrettirirdi bizlere![]()
bişey daha geldi aklıma....
küçük ağa yı hatırlayanınız varmı?
yaa 4.muradı ? (cihan ünal)
Eee arkadaşlar Ninja kaplumbağaları unuttunuz....
rafael,leonardo,mikhelanjelo,donatello
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri