"Ben sizi duyuyorum. Sessiz olursanýz siz de duyacaksýnýz kalp atýþlarýmý."

< Þýrnak'ta PKK'nýn yola döþediði bombanýn uzaktan kumandayla patlatýlmasý sonucunda þehit düþen Piyade Asteðmen Furkan'ýn ailesi onun hatýrasýný, adýna kurduklarý internet sitesinde yaþatýyor. Þehit Furkan Iþýk, sitesinden "Ben sizi duyuyorum. Sessiz olursanýz siz de duyacaksýnýz kalp atýþlarýmý... " diyor.
Hayatýnýn baharýnda 12 askerimiz þehit oldu geçtiðimiz hafta. Daha önce kaybedilen 30 bin hayat gibi soldular... 30 bin þehit annesi, 30 bin þehit babasý ve onbinlerce þehit kardeþi, þehit çocuðu kaldý geride. Onlardan bazýlarý acýlarýný þehitlerinin adýna kurduklarý sitelerde yaþatýyorlar. Þehit Asteðmen Furkan Iþýk da onlardan biri.
Iþýk, Þýrnak'ta PKK'nýn yola döþediði bombanýn uzaktan kumandayla patlatýlmasý sonucunda geçtiðimiz yýl þehit düþtü. Anne Tülin Iþýk, 'Vatan sað olsun demiyorum, içim çok fazla yanýyor" dedi cenazesinde. 22 yaþýndaki Furkan Iþýk, Dumlupýnar Üniversitesi Ýktisat'tan mezun olur olmaz, askere gitme kararý almýþtý. Bir an önce askerliði bitirmek ve iþ hayatýna atýlmak istiyordu. Bilgisayar hakkýnda çok þey biliyordu. Serbest olarak çalýþýyor ve web sayfalarý hazýrlýyordu. Arkadaþlarýnýn deyiþiyle çok iyi bir web tasarýmcýsýydý. Ama teröristin kanlý elleri yakasýný býrakmadý.

Web sitesi tasarlayarak hayatýný kazanacaktý

Ailesi, web sitesi tasarlayarak hayatýný kazanan Furkan'ýn adýna bir web sitesi kurdu hatýrasýný canlý tutmak için. Furkan'ýn doðumundan ölümüne kadar yaþadýklarý ve tüm sürecin fotoðraflarý doldurdu siteyi. En çarpýcý olaný da Furkan'ýn doðum ve ölümünü kendi aðzýndan anlatan yaþam öyküsü:
"Yýl 1984…11 Aralýk Salý. Sisli,puslu bir Ýstanbul akþamý. Süleymaniye Doðumevi muayene odasýndaki görevli doktorlar ilk kontollerinden sonra "Çocuðunuzun kalp atýþlarýný alamýyoruz" derler ve bir þekilde hocalarýný çaðýrýp, bir de onun görüþlerini almak isterler. Uzman doktor odada elektrikle çalýþan ne kadar cihaz varsa hepsinin fiþini çektirir, oda sessizliðe bürünür. Dinler ve minicik yüreðimin atýþlarýný duyar…Onu çaðýran doktorlara da dinletir, acilen doðumhaneyi hazýrlatýr.
Akþam 19:35 Dünyaya ilk gözlerimi açtýðým dakikalar.,.Yaþanan bunca zahmetten sonra beni saran o ipek kollar,o sýcacýk kucak, yorgun ama bir o kadar mutlu bana özlemle,doyasýya bakan bir çift göz… Kokusunu hiç unutmayacaðým o eþsiz o en deðerli varlýk...Annem… 2005 yýlýnda Dumlupýnar Üniversitesi Ýktisat bölümünden mezun oldum. Artýk hayatýn basamaklarýný sýrasý ile çýkmak gerekiyordu. Askerliðe karar verdim.Kýsa dönem istedim, yedek subaylýk çýktý. Vardýr bir hayýr dedim. Eðitimler bitti ve Asteðmen olarak görev kurasýný Þýrnak çektim. Onda da bir hayýr vardýr dedim ve Temmuz'da birliðimdeydim… Sizlere 2007 de Mart'ta görüþmek üzere diye web sayfam aracýlýðý ile mesaj býrakmýþtým… Sonrasý…01 Eylül 2006 Cuma Akþam üzeri…Saat 17 10… Sevdiklerime ve sevenlerime…Yeni görevler üstlendim. Elbet birgün buluþacaðýz…Görüþmek üzere! Ben sizi görüyorum… Ben buradayým…Sessiz olursanýz siz de duyacaksýnýz kalp atýþlarýmý… Furkan IÞIK"
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.