Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Ahmedi Nejat'tan Türkiyeye Destek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ahmedi Nejat'tan Türkiyeye Destek

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü telefonla arayarak, olası sınır ötesi operasyonuna destek sinyali verdi.

Görüşmede Gül, terör örgütünün Kuzey Irak’ı bir üs olarak kullandığı ve diplomatik yolların tükenmekte olduğu gerçeğine dikkati çekerek, bölgedeki PKK varlığına son verme konusunda Türkiye’nin kararlılığını vurguladı. Ahmedinejad ise, Türkiye’nin kaygılarını anlayışla karşıladıklarını, İran’ın da terörle mücadele içinde olduğunu belirttiği, gelişmeleri yakından ve endişe ile izlediklerini belirterek şehit ailelerine başsağlığı dileklerini iletti.
    Ahmedi Nejat Ermenistan ziyaretindede soykırım anıtını ziyaret etmiyerek çok işim var diyerek ayrılmış soykırıma destek vermemişti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sagolasın iran tşk ler bi iran kadar bile olmadık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iran kadar olamadık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte dost dediğin böyle olmalı amerikanlar gibi fırıldak değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne yazık ki dostumuz düşmanımız göremez duruma geldik bizimkiler halen abd ve ab nin kapılarında bizi alın bizi alın diye yavarıp dururken gerçek dostlarımızdan ve komşularımızdan uzaklaşıyoruz
    bizim acılarımız bizim sevinçlerimiz anlıyacak lanlar yine bizim komşularımızdır çünkü aynı coğrafyada yaşıyoruz
    nasıl ki bir norveçli bizim acılarımız ya da çektiklerimiz anlamazsa bizde onlarınki ni anlamayız bu yüzden yakınlarımıza bağlanmamız daha iyi olur bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ahmedinecad hakkındaki fikirlerimi zaten daha öncede yazmıştım...adam çok zeki bi adam ve ne yapılması gerekiyorsa onu yapıyor...kendi ülkesindeki mollalar adamdan gıcık kapıyolar ama ülkeleri için onun büyük bir şans olduğunu bildikleri için ses çıkartamıyolar...zaten ermenistanda yaptığı son davranışta onun zeki olduğu kadar tarih bilgisine de tam haiz olduğunu gösteriyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar dostlarımız ve düşmanlarımız gördügünüz gibi ortaya çıkıyorlar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o da biliyordur bizim ab ye giremicegimizi ab bize giricek

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar Türkün Türkten başka dostu yoktur.Ben hiç bir ülkeye inanmıyorum iran ve suriye dahıl..zamanında pkk ya desteğini esirgememiş ülkeler ne zamandır dostumuz olmuş?bizim tek dotumuz vatan sever,şehitleri için göz yaşı döküp yollara dökülen vatandaşlarımızdır.Gerisi yalan bana göre..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kandil nerede?

cevap:İRAN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri