Alıntı banshee8831 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
haydaaa.1 sn arkadaşlar burda film kopmuş.ben size gördüğümü söyleyim.yukarıda bir üye kendini kaptırmış güvenlik yada security üyesi zannetmiş olacak ki sağa sola insanlara uyarılarda bulunmuş sanırım polemik başlatarak post sayısını artırmak amaçlı olarak.buna kızan diğer bir arkadaşta yine gaza gelip sanki normal bir hayatta gibi ne oluo sen kimsin der gibi bir yorumda bulunmuş.bunu gören diğer bir arkadaşta sanırım kendini security zanneden arkadaşın arkadaşı hemen savunmaya geçmiş.böyle yapa yapa zincirleme bir polemik oluşmuş.bana göre burada sizin böyle şeyler yapmanız garip olmuş.bırakın bu işleri security/güvenlik moderatörleri halletsin.sonra siz suçlu çıkarsınız bence.burda önemli olan şu sıralar moda haline gelen sınırsız sınırlı ücretisz mesaj uygulama konusuyla ilgilenmek.yoksa forumun güvenliği ile ilgilenen bir sürü yetkili arkadaş var.yine dediğim gibi siz en iyisi birbirinize sataşmak yerine programla ilgili yorumlar yapın lütfen.bu olayı yetkili arkadaşlara bildirmek zorundayım ayrıca....
Alıntı western32483 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
sevgili kardeş ne demek istediğini tam olarak yazda seninde niyetini bilelim sen benden daha eski üyesin ve bu forumda bu tip yazıveya yazıların olmayacağınıda bilirsin sanırım .herkes burada kendi işini çok iyi biliyor ve ben haddimi bilirim .ne polemik yapmak nede post sayımı artırmak için caba sarf ederim ihtiyacımda yok şükürler olsun .foruma sadece bilgi ve paylaşım adına giriyorum.imzamlada yazdıklarımın ne alakası var anlamışta değilim.
Sorun yok sanırım yanlış anlaşılma oldu

Yukarıdaki arkadaş kendisine yapılan nazik bir uyarıyı tehtid gibi algılamışki öyle cevap yazmış olabilir.

Her ne kadar görünmesekde biz buralarda bir yerlerdeyiz içiniz rahat olsun gereken yapılır

Kolay gelsin...