Arkadaşlar, dünden bu yan TPS'ler, ABSATlar halen açık yayındalar. Dün yazacaktım ama pcimdeki tenik bir arızadan dolayı yazamadım.
Herkese iyi seyirler.
Saygılar.:45:
Arkadaşlar, dünden bu yan TPS'ler, ABSATlar halen açık yayındalar. Dün yazacaktım ama pcimdeki tenik bir arızadan dolayı yazamadım.
Herkese iyi seyirler.
Saygılar.:45:
hayra alamet değil birşeyler olabilir inşallah sistem değişimi olmaz
giderse giderler.benim için çkta önemli değil.
bilgi için genede sağol
inşallah autolar çökmez
Bende açılmıyordu. Başka bir forumdan ona ait yeni yazılım yükledim.Açıldı. Next ye 2005
Arkadaşlar, bende GM 11400 cimin 04.04.2006 tarihli yazılımı yüklü o yazılımda da açık. Ama bir arkadaşın da dediği gibi böyle açılmalar pek hayra alamet olmuyorda genellikle. Pencere77 arkadaşım öyle deme. Akşam vizyondaki bir filmi izledim. Fransızcam yok ama filmin başından izlemeye başlarsanız olayları anlayabilirsiniz. Bilgilerinize.
Saygılar
Konu emmi tarafından (30-10-2007 Saat 01:00 ) değiştirilmiştir.
emmi arkadaşımızın dediği gibi dil bilmememe rağmen filmi baştan seyredersen ne olduğunu anlıyorsun. saygılar.
illaki fransızca izlemenize gerek yok ses seçeneğinden ingilizce de yapıp seyredebilirsiniz...
Bencede hayra alamet degıl oncekı donemlerde de boyle bı kac gun acık kalıp conra auto cokuyordu hayırlısı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri