Ülkemizdeki telefon görüşme ücretleri malumunuz. Telekom'un geçtiğimiz günlerde açıkladığı yeni tarifeler de ucuza görüşmek için daha uzun süre bekleyeceğimizi gösteriyor. Öte yandan internet üzerinden ses aktarımı sağlayan VOIP teknolojisi giderek popülerleşiyor ve yeni servisler ardarda kullanıma giriyor. Foxfon da bunlardan biri. Avantajı test sürecinde hem şehiriçi hem de şehirdışı sabit telefonları bedavaya arayabilmeniz. Bunun için Foxfon eklentisini Firefox'a kurmanız, ücretsiz PIN kodu yarattıktan sonra e-postanıza gelen bilgilerle adres çubuğundaki simge üzerinden oturum açarak arama penceresine ulaşmanız gerekiyor. Telefon numarasını şu formatta yazmalısınız: +90 212 xxx xx xx Bazı alternatiflerindeki gibi öncesinde kredi kartı bilgilerinizi girmeniz gerekmiyor. Unutmayın yalnızca sabit telefonlarla ücretsiz görüşme yapabiliyorsunuz ve yoğunluk zaman zaman gecikmelere neden olabiliyor. Ancak ücretsiz görüşme fırsatının ne zaman sona ereceği konusu henüz belirli değil. Yine de bu süre dolana kadar belirli miktarda tasarruf sağlamak elinizde.
NOT:Bu eklenti Firefox kullananlar içindir
ARADIĞI ÜLKELER:
Albania
Andorra
Argentina
Armenia
Australia
Austria
Bahamas
Bahrain
Bangladesh
Belgium
Benin
Brazil
Brunei Darussalam
Bulgaria
Burundi
Canada
Chile
China
Colombia Costa Rica
Croatia
Cyprus
Czech Republic
Denmark
Dominican Republic
Estonia
Finland
France
Gabon
Georgia
Germany
Ghana
Gibraltar
Greece
Hong Kong
Hungary
Iceland
India Indonesia
Iran
Iraq
Ireland
Israel
Italy
Japan
Jordan
Kazakhstan
Kuwait
Laos
Latvia
Liechtenstein
Lithuania
Luxembourg
Macau
Malawi
Malaysia
Monaco Mongolia
Netherlands
New Zealand
Nigeria
Norway
Pakistan
Panama
Peru
Poland
Portugal
Puerto Rico
Romania
Russia
San Marino
Serbia
Singapore
Slovakia
Slovenia
South Africa South Korea
Spain
Sweden
Switzerland
Taiwan
Thailand
Togo
Turkey
United Kingdom
United States
Uruguay
Uzbekistan
Venezuela
Zambia
Zimbabwe
tekrar söylüyorum bu bir firefox eklentisidir. internet explorer kullanan lar için değildir
buradan Install foxfon yazan yere tıklayın indirir
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
kullanımını anlatıyorum
1-firefox browserınzadan Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresine girin
2 -alttaki resimdeki gibi ınstall foxfon yaza yere tıklayın
3-firefox eklentiyi otomatik olarak kurmaya başlayacaktır
4-kurulum bittikten sonra bir eklenti gelecektir fire fox gezinti çubuğuna
5-bu eklentiye tıkladığımız zaman bize bir arama arayüzü çıkarır orada register bölümünden kayıt yapacaksınız
6-kayıt işlemini bitirdikten sonra e-mailinize bir aktivasyon maili gelecek orada sizin kullanacağınız pin ve password numaraları olacaktır.bunları bir yere kaydedin
7-firefoxu açın 4 başlıkta bahsettiğim eklentiye tıklayın pin ve pass noları girin oturum açın ve kullanmaya başlayın unutmayın arama yaparken mutlaka arama formatına uyun özellikle + eklemezseniz arama yapmıyor
ben denedim çalışıyor
kolay gelsin güle güle kullanın
aramalarınız ücretsizdir.bilgilendirme amaçlı olarak sadece sanal ücret gösterebilir.ama tamamen ücretsizdir
SORU VE GÖRÜŞLERİNİZİ YAZARSANIZ YARDIMCI OLUNACAKTIR.
EMEĞE SAYGI LÜTFEN
Yer imleri