Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

HP, tüketim malzemelerinde daha fazla çeþitlilik, deðer ve kolaylýk sunmak üzere ürün portföyünü yeniledi ve geniþletti.

Gerek satýþ noktalarýnda gerekse Ýnternet üzerinden yapýlan alýþveriþlerde sunulacak olan yeni tüketim malzemeleri, geniþ bir yelpazeye yayýlmýþ fiyat seçenekleri ve seçimi kolaylaþtýran renkli paketleriyle HP kullanýcýlarýnýn farklý kartuþ gereksinimlerini karþýlayacak.

Yeni kartuþ serisi þöyle:

Standart baský kartuþlarý
Mavi paketli "Standart" baský kartuþlarý, az sayýda yazýcý çýktýsý alan kullanýcýlara hitap ediyor. HP Vivera Mürekkepleri'nin kullanýldýðý Standart HP kartuþlarý, çok uygun fiyatlarla satýþa sunuluyor.

Avantajlý baský kartuþlarý
Yeþil paketli "Avantajlý" baský kartuþlarý, çok sayýda yazýcý çýktýsý alan kullanýcýlar için sayfa baþýna maliyeti düþüren bir çözüm olarak sunuluyor. HP Vivera Mürekkepleri'nin kullanýldýðý Avantajlý HP kartuþlarý, %55'e varan tasarruf saðlýyor.(1)

Özel baský kartuþlarý
Kýrmýzý paketli "Özel" baský kartuþlarý ise, HP'nin standart mürekkeplerinden daha yüksek performans gösteriyor. Bu kartuþlar özellikle profesyonel kalitede fotoðraflar basmak gibi özel uygulamalar için ideal bir seçenek oluyor. Örneðin, 6 ve 8 mürekkepli fotoðraf kartuþlarý, daha geniþ renk gamý, daha gerçekçi ten renkleri ve geliþtirilmiþ siyah tonlarýyla kusursuz fotoðraf baskýlarýna olanak tanýyor.

HP, satýþ noktalarýndaki mürekkep seçme rehberleri ve yönlendirmeleriyle, kullanýcýlarýn kendilerine en uygun kartuþlarý seçmelerine yardýmcý oluyor. Yenilenen renk kodlama sistemiyle de, çok çeþitli HP tüketim malzemeleri arasýndan kolayca seçim yapýlabiliyor.

Satýþ noktalarýnýn yaný sýra Ýnternet üzerinden alýþveriþlerde de kullanýcýlar daha geliþmiþ bir deneyim yaþýyor. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. adresinden, HP'nin yeni tüketim malzemeleri hakkýnda bilgi alýnabiliyor ve sipariþ verilebiliyor.

HP Türkiye Görüntüleme ve Baský Grubu Ülke Müdürü Fikret Ergüder, yeni kartuþlar hakkýnda þunlarý ifade ediyor: "HP baský kartuþlarýndaki bu yeni uygulamamýz, kullanýcýlarýmýzýn baský deneyimlerini geliþtirmeye yönelik kararlýlýðýmýzýn bir ifadesi. Ayný yazýcý platformunda bile baský ihtiyaçlarýnýn farklý olduðunu gördük. Müþterilerimize en iyi hizmeti sunmak üzere, HP Fotoðraf Paketleri, HP Ýkili Paketler ve özel baský kartuþlarý gibi seçenekleri hazýrladýk. Böylece, en uygun yazýcý ve tüketim malzemelerini seçme olanaðý sunan ilk þirket olduk. Kullanýcýlarýmýzýn bu hizmetten çok memnun kalacaðýndan eminiz."

HP sadece renkli kartuþlarda deðil, siyah-beyaz baskýda da seçenekleri artýrýyor. Gündelik Siyah baský kartuþlarý, güvenilirlik ve tutarlýlýktan ödün vermeden satýn alým maliyetlerini düþürmek isteyen kullanýcýlara hitap ediyor.

Yeni HP 56b, 27b ve 21b Gündelik Siyah kartuþlar, HP'nin güvenilir performansý ve uygun fiyatýyla, e-posta ya da dekontlar gibi arþiv amaçlý belgelerden çok sayýda çýktý alan kullanýcýlar için ideal bir çözüm oluþturuyor. Daha da yüksek kaliteli çýktýlara ihtiyaç duyulan kullanýmlar için ise standart HP 56, HP 27 ve HP 21 Siyah kartuþlarýn satýþýna devam ediliyor.