REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Pkk'nin Kaçırdığı Erin şok Sözleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Pkk'nin Kaçırdığı Erin şok Sözleri

Dağlıca baskınında PKK'nın kaçırdığı 8 asker ile ilgili yeni bir video ortaya çıktı. Videoda özellikle Mardinli Piyade Er Ramazan Yüce'nin ifadeleri insanı şok edecek türden..

"Bir Türk askeri böyle konuşur mu?" dedirten ve terör örgütü PKK tarafından ezberletilen ifadeleri peş peşe sıralayan Mardinli askerin söyledikleri askerlerin kaçırılmayıp kaçtıkları yönündeki şüpheleri artırır nitelikte...

GÖRÜNTÜLERİNİ TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAĞANDASI OLMASI NEDENİYLE YAYINLAMADIĞIMIZ KAÇIRILAN ER YÜCE'NİN SÖYLEDİKLERİ:

"Adım Ramazan soyadım Yüce.. 3'üncü Motorlu Piyade Taburu 2'inci Bölüğünde Havan Kısmında nişancıyım. Şuan iyiyiz durumumuz iyi. Buradaki arkadaşlar bize ağabey kardeş gibi davranıyorlar. Herhangi bir kötülük görmedik. Bize anlatıldığı gibi değil buralar. Biz gerçeği gördük şu an. Yani bunları gidip Türkiye'deki halka da söyleyeceğiz. Eğer Allah izin verirse, Allah'ın izniyle geleceğiz tabi.. Bunları herkese söyleyeceğiz.

Özellikle de devlet büyüklerine buradan sesleniyorum. Bu artık silah yöntemiyle çözülecek bir sorun değildir. Masaya otursunlar. Güzellikle çözsünler. Artık ne asker aileleri ne gerilla aileleri ağlamasın. İstemiyoruz bunu... Çünkü dün gece bıraktığımız arkamızda ölen arkadaşlarımız var.

Erdoğan diyor ki, "Benim oğlum askerlik yapamaz". O zaman gelsin de görsün buradaki askerliği.. O zaman görecek ki askerin değerini o zaman bilecek.

Arkamızdan gelmeyen tabur komutanımıza da seslenmek istiyorum. Eğer sağsa tabii.. Onun da hataları var. Bize eğer destek göndermediyse bu demektir ki artık bizim asker olmamız için bir sebep kalmamıştır. Ve elimizden geldiği kadar artık Türk ordusundan uzaklaşmaya çalışacağım."

http://www.haber10.com/haber/98286/

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamamen hazırlanmış metin
    şimdi bu askerin bunları söylemesi doğaldır aynısını iranın esir aldığı ingiliz askerleri de yapmıştı iranı meth ettiler durdular kurtulana kadar sonra çark ettiler söylediklerinden

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiya adami tehdit et .adama ezberlettir pkk iste soysuz kopekler..yine gicik ettiler beni

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence tamamen düzmece

Kullanıcı Bilgi Menüsü

insanın canını sıkıyolar (KÜFÜRE GEREK YOK HEPİMİZ EDİYORUZ ZATEN AMA BURAYA YAZMAMIZIN Bİ ANLAMI YOK

UMUTER)
    Konu umuter tarafından (30-10-2007 Saat 19:45 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamamdır ben editledim mesajı teşekkürler uyardığın için UMUTER
    Konu umuter tarafından (30-10-2007 Saat 19:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazıklar olsun bu ve bunlara destek verenlere türkün türkden başka dostu yok arkdaşlar
    bun artık herkesin anlaması lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

söyleyecek söz bulamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yalan be inanıyomusunuz onlara o askeri salsınlar serbest kalsın ozaman söylesin inanırım valla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar
    şayet düzmece bir haber değilsede ben dogal olarak kabul ederim
    Dağlıcadaki saldırının planlayıcısı ordudan atılmış eski bir astsubay
    uygulaycısıda eski bir çalışma bakanının yigeni
    olay biz ne büyük ihanetlere ugradıgımızı kimleri kendimizden kabul ettigimizin kimleri meclise yolladıgımızın kimleri askerimiz sandıgımızın sadece ufacık bir işareti
    kanser gibi hertarafımızı sarmışlar ihanet her taraftan
    Hiç bir Türk evladı Türk askeri o lafları canı pahasına bile sarf etmez
    kanı müsade etmez

Buyrun:
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu hogan01 tarafından (30-10-2007 Saat 20:16 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri