Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
müslüman komedi olmaz diye bir olay yok önemli olan insanların ve müslümanların değer yargılarına saldırmadan bi şeyler yapabilmektir verdikleri örneklerde danimarka karikatürlerinden ve salman rüşdi den bahsediyorlar; peygamber bi toplumun en kutsal varlığıdır (ve ben o karikatürleri gördüm gerçekten çok iğrenç ve çok aşağılık karikatürlerdi eğer onlar tvlerden falan verilseydi inanıyorum ki dünya çok karışırdı neyse)sen kalk onla dalga geç ve sonra ardından müslümasnların gülmesini bekle bu komedi değil hakarettir salman rüşdi de çıktı kuran gibi en kutsal kitabın içinde şeytan ayuetleri olduğunu söyledi bu da müslümanların tepkisini rahatlıkla çekecek bi hadisedir o yüzden en ufak bir cümle bile çok büyük yangınların çıkmasına sebep olacak kıvılcımları ateşler.

eğer bu yapılacak dizi bu tür sataşmalar ve de hakaretler içermezse herkeste izler zaten
yok usta zannetmem...en azından dizinin yönetmeni pakistanlı olduğu için öyle tür durumlara mahal bırakırsa pakistan da onun için ölüm fetvası çıkartır ki bana göre öyle bi riski göze almaz...bana göre normal bi sit-com formatında müslüman insanlarında günlük hayatta başlarına gelen komik enstantaneleri yansıtacaklar...çünkü ilk mesajda şöyle bi cümle var 'müslümanların,kendilerine gülmekten yada gülünmesinden hoşlanmıyorlar ön yargısını kırmak'....ve sanki başarılı da olacak gibi bir his var içimde....