REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: telekoma dikkat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 telekoma dikkat

arkadaslar fatura çok kabarık geldi(61YTL) interneti kullandıgım süre 10gün ve hergün 3 saat baglı oluyordum 400mb download ettim sadece bu işten bişey anladım nasıl oluyor bu anlamış degilim telekoma gittim neymiş 3177mb aştıgımı söylüyor ayrıntılı faturada evde kullandıgım limiti gösteren programda 400mb download ettiğimi gösteriyor nasıl iştir anlamıyorum bana yardımcı olurmusunuz? :46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başka birisi sizin şifrenizle internete baglanmış olmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen iyisin arkadaşım bana 112 ytl geldi sanki internet cafe işletiyorum yarın bi araştıracam bakalım sonuç ne cıkacak ama yapacak bişey yok ilk önce fatura yatacak sonra itiraz edilecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Başka birisi sizin şifrenizle internete baglanmış olmasın
    bağlanmış bile olsa adsl kota sorgulamada inen miktar cıkar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eğer modeminiz kablosuz modem ise şifresi yok yada ele geçrilmiş ise çevrenizde laptopını açıp herhangi bir bağlantı arayan kişi sizin modem üzerinden internete çıkıp sizin faturanızı şişirebilir. Bundan korunmak için modeminize sayılar büyük ve küçük harflerden oluşan bir şifreleme yapmanız ve mac adresini girdiğiniz pclerin internete çıkmasına onay verdiğiniz ayarları yapmanız gerekir. Geçmiş olsun.

Bu arada ben kablo net kullanıyorum kablo nette 6 saat geriden kota takibi yapılabiliyor. Ancak bildiğim kadarı ile adsl için kota takip programları garantili değil. Sizin pc harici bağlantıları malesef gösteremiyor diye biliyorum. Faturayı ödedikten sonra ayrıntılı döküm alabiliyorsunuz. Burada hangi ip ve mac adresinden saat kaçlarda bağlanıldığını görebiliyorsunuz.

Geçmiş olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence eğer kablosuz bağlantı kurduysan yada emin değilsen açıksa fln ordan girmiş olabilirler.onun için kablosuz ağı kapatmak lazım yada varsa şifrelemek lazım.

diğer konu ise herkese ilk ay 60 küsür ytl geldiğidir.evet ttkom bunu sözleşmelerinin bir yerine sıkıştırmış ve bizde bunu görmeden okumadan kabul ediyoruz.bu ayrıyeten ilk ay alınan ücret.yani herkese geliyor.banada geldi.eğer diğer aylardada 60 küsür gelirse bunda bi iş var demektir.yanlız bu dediğim size söylenen bağlantı ücreti deil.yani 60 ytl ya peşin ödeyin yada 12 taksitle ödeyin denen şey deil.bu ayrı birşey aklınızda bulunsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaplosuz ağ nasıl kapatabiliriz simdiden tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

modemin ayarlarına girceksin.bende 192.168.1.1 diye explorera yazınca girio ordan gir.kullanı adı ile şifreni gir.kablosuz ağ ayarlarından kapatılıyor.yanlız bu sanırım her modem için değişik biçimde.bende değişik sende değişik diye biliyorum.o yüzden senin modem için iyice araştırmak lazım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet acaba adsl'nizi başka biride kullanıyor olabilirmi.Kablosuz modem kullanıyorsanız çok karışılaşılıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

banada 48 ytl geldi bana yine çok az geldi arkadaşa 88 ytl gelmiş bizde bişi anlamadık ya:S

11. 22-03-2007, 19:10

Sebep
    mesaj tekrarı

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri