Alıntı ertex74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
iyi güzelde daglarda şehirlerde yıllarca kaitlam yap genç yaşlı çoluk çocuk demeden ondan sonra kan ve göz yaşı üzerine kurulmuş teröre ve başına
benim liderim diyeceksiniz ölenler katledilenler tavukmuyduda ve ya ölmeyi hak mı etmişlerdide katledilldiler şimdi bu kadar göz yaşı ve kanın üstüne liderim
katledilenleri yan cebimizemi koyacaz ......

bunu isteyenler kürtt kardeşlerim olamaz asla bunu isteyenler kürtlügün yanından bile geçmemişlerdir bu hainler yüzünden ülkemizde kürt halkı huzursuz olmuştur apo denen bebek katilinden başka bir şey degildir onun serbest bırakılmasını isteyenlerde kürtt ve kürt halkına mensub degillerdir
sadece satılmış vatan haini gözüylle bakarım onlara bu bebek katillerinin asla
ben kürdüm demeye hakları yoktur...
...çok haklısınız usta...adamlar bölücülük yapacaklar,arkasında da etnik şeyleri ,dini şeyleri vb. kullanacaklar..sonrada yok şudur budur...hakikaten üzülüyorum....belki daha önce anlatmışımdır hatırlamıyorum ama izmirde bi köy evine gittim...adamların altlarında oturacak minderleri yok...betonun üstünde sadece basit bi şilte var...halı eşya vs arama zaten...adam o fakirliğin garibanlığın içinde bile 'Allah ülkemize zeval vermesin en azından gavurun zulmünde yaşamıyoruz' diyor...adam herşeye rağmen ,geçirdiği kaza ve kalıcı sakatlığına rağmen elinden geldiğince çalışıyor ,yan gelip yatmıyor ,sahte raporla kendini çürüğe ayırtmıyor ama kazancı sınırlı o koşullarda yaşıyor...ancaakkk işte sizinde bahsettiğiniz bu bölücü tayfası kalkıpta 'devlet bize bişey vermiyor' vb. saçmalıkları söyleyince kan resmen beynime sıçrıyor...devlet kime çok iyi imkanlar sunabiliyor Allah aşkına??herkes biliyor bunu...böyle söylemleri dile getirip sözüm ona mazlum edebiyatı yapacaklar ha???yemezler....onların amacının bu ülkeyi bölmek olduğunu herkes biliyor... BÖLEMEZLER....BÖLDÜRMEYECEĞİZ...