Alıntı eldoradoamed Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
beyler ben bü ülkede doğdum ve büyüdüm bu ülkede benim atalarımında kanı var ve ben bu ülkede askerlik yaptım eğerki siz ne mutlu türküm diyene diyosanız bende ne mutlu kürdüm diyene derim anlaşıldımı ve siz ban ahiç bi hakkı vermiyosunuz buna dikkat edin netteki siteleri gezin bakalım özelikle youtube ta kürtler hakkında neler diyo milliyetçiyim diyen insanlar ne küfürler ediyolar ondan sonra siz bana diyosunuzki biz kardeşiz evet bencede biz kardeşiz am akürt türk değil bütün insanlık kardeş birbiriyle anlaşıldımı banada hiç bi hal verdiğinizi söyleyemessinzi çünkü kürtlere hiç bi hak verilmemiştir bugün söylenen her şey yalan.
Bana hak vermiyorsunuz diyorsun.Hangi devlet dairesinde kürtsün diye işini görmüyorlar.Küfür konusuna gelince siz de ettirmeyin kardeşim o zaman...Ne miş o öyle dtp nin açıklaması özerklik falan bu ülkenin nesinden faydalanamıyorsunuz da özerklik istiyorsunuz.Siz devam edin provakasyona merak etme kürdüm diye övünüyosun ama yavaş yavaş kürtlerde dönmeye başladı.Zaten bu olayların filan başlamasının asıl sebebi bence budur.Gördünüz baktınız dönüş var gene ortaya attınız kürt türk ayrımcılığını.Ama halkımız bu planı yemeyecektir.