REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
46 sonuçtan 41 ile 46 arası

Konu: Forum Yönetimine Sitem...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

pasta nerdeeeee

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

ama tiker ağayı kıramam...bu pasta onun için....
    Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pasta nerdeeeee
    eh be ağa...dün yedin kocaman pastayı,bugün hala daha pasta diyosun...gencturkcell reklamında onlarca mc donald's menü yiyen kişi senmisin yoksa????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    eh be ağa...dün yedin kocaman pastayı,bugün hala daha pasta diyosun...gencturkcell reklamında onlarca mc donald's menü yiyen kişi senmisin yoksa????
    Bedava diye yiyip duruyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla arkadaşlar ilk sayfada tiker ağaya pastayı verdim ben....inanmayan açsın baksın...hepsini o yemiş bitirmiş ama hala daha pasta soruyo...sanki koca pastayı kendi yememiş gibi...inanmayın ona....
    neyse artık bidakine yeriz pasta bak benim pastamı ayır bidakine usta...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Israrla pastamı istiyorum kargo adresini verebilirim.Bedava vip olmak yok öyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nice mutlu yıllar dilerim.forum yönetimi de sanırım bu eksikliği kısa sürede giderecektir.Ruhi yaş yaşlanmadıkça bedende eş düzeyde hareket etmez..!!! Genç yaşa , Genç ...

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri