REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Forum Yönetimine Sitem...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Foruma Sitem...

forumumuzda bugüne kadar üyelik dışında herhangi bir statü almadan (Vip dahil) foruma en çok katılım yapan üye benim...buna rağmen hiç kimse doğum günümüzü hatırlamadı...sağolun...demekki bu kadar seviliyormuşuz...canınız sağolsun....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forumumuzda bugüne kadar üyelik dışında herhangi bir statü almadan (Vip dahil) foruma en çok katılım yapan üye benim...buna rağmen hiç kimse doğum günümüzü hatırlamadı...sağolun...demekki bu kadar seviliyormuşuz...canınız sağolsun....
    doğum günün ktlu olsun.geç oldu ama güç olmadı

bu arada forumda illaki bizlerin doğum gününü hatırlayacaklar diye bir kural yok ki. sende biliyorsun. boşver bunları kafaya takma.paylaşıma devam.
    bu arada yaş kaç oldu?29 mu 30 mu?:49: :49: :49: :49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usta bazı sorunlar var forum içi belki farkındasınızıdır bilmiyorum ama serverda su an sorunlarımızda var 1 -2 gunluk dogum gununuz kutlu olsun:45: Ben bir koşu gidip yaş pasa alıp geleyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usta bazı sorunlar var forum içi belki farkındasınızıdır bilmiyorum ama serverda su an sorunlarımızda var 1 -2 gunluk dogum gununuz kutlu olsun:45: Ben bir koşu gidip yaş pasa alıp geleyim
    yok be usta sağolasın...29 yaşına gelmiş adamın pastası olmaz...bundan sonra bizi helva paklar...yaşlandık bea....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hadi gene iyisin bulletfromhell vip üye oldun eh bundan sonra bu vip üyelik rozetinin hakkını en iyi şekilde verirsin.:45: :45: :45: :45: Sayın adminimiz doğum günü hediyesi olarak vip verdı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hadi gene iyisin bulletfromhell vip üye oldun eh bundan sonra bu vip üyelik rozetinin hakkını en iyi şekilde verirsin.:45: :45: :45: :45: Sayın adminimiz doğum günü hediyesi olarak vip verdı.
    Herkes her zaman bir sekilde hak eden olur diyim bir gün sizide mor renkte görebilirz Çalışmalarımız var yakın bir zamanda :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Herkes her zaman bir sekilde hak eden olur diyim bir gün sizide mor renkte görebilirz Çalışmalarımız var yakın bir zamanda :45:
    aman sayın adminim siyah çizgili pijama olmasında mor rengede razıyım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tüh bea...keşke söylemeseydim...şimdi umsado'ya yetişmem gerekecek....adam eskiden ne güzel yemek tarifi veriyodu...vip olduk ya illaki onu geçmem lazım...çatlarım yoksa.... ...bu arada foruma teşekkür ederim beni VIP olarak gördükleri ve bunu verdikleri için...umarım elimizden geldiğince çok önemli kişi olabiliriz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tüh bea...keşke söylemeseydim...şimdi umsado'ya yetişmem gerekecek....adam eskiden ne güzel yemek tarifi veriyodu...vip olduk ya illaki onu geçmem lazım...çatlarım yoksa....
    sende bu yazma azmi olduktan sonra 00000000000000000 neler yapmazsınki

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bulletfromhell ver coşkuyu artık foruma

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri