# GECEYE İNAT SENİNLE SABAHLAYACAĞIM GüNEŞ KISKANSIN SENİNLE ISINACAĞIM YASTIKLAR AĞLASIN DİZİNDE UYUYACAĞIM BİRTEK SANA BAĞLI KALACAĞIM SEVGİLİM..
# Gel sen ey sevgili asırlardır anlatıp ta bir türlü bitirilemeyen aşkı anlatayım sana ,o kadar Leylanın ve Mecnunun yaşayıp ta anlatamadığı aşk var ya o SENSİN.
# Gelip geçicidir dediler,çocuksun unutursun dediler,boşuna üzme kendini kimleri seveceksin dediler ama yanıldılar.Benim ilk ve tek AŞKIM sensin ve öyle kalacaksın.
# GöKLERİN HAKİMİ OLSAYDIM HER GECE YILDIZLARA EMREDERDİM SEN PENCERENE çIKTIĞINDA (SENİ SEVİYORUM)YAZSINLAR DİYE
# Gönlüme taht kurdun, Gönlümün sultanı oldun, Gece gökyüzünde parlayan yıldızım, Sabah ise ruhuma doğan güneşim oldun.
# GöZLERİNDE GöRDüM BAHARI,TAM öLüRKEN SEN DİRİLTTİN BU CAN, SENİN İçİN NE YAPMAZ SEN BENİM GüLüM OLSAN DİKENİN BİLE BATMAZ.
# Gözlerinin daldığı yerde ben varım çünkü o an seni düşünüyorum.
# Gözüm gördü kalbim sevdi gönlüm yalnız seni seçti tutulmuşken o gözlere seni sevmemek elde değil.
# Gül avuçladığın zaman Kanayan Elini dikenine vuramazsın..! Sana Gül versem dikeni var diye almaz mısın,sen kendini Bir tanem dikensiz mi sanıyorsun.
# GüLEN ŞU YüZüME BAKIPTA SANMA Kİ GöNLüM BAHTİYAR DUDAĞIMDAN DöKüLEN HER GüLüŞüN ARDINDA BİR YIĞIN GöZ YAŞI VAR....
# GüLLER HEP ELLERİNDE AçSIN AMA DİKENLERİ BATMASIN, SEVDA HEP SENİ BULSUN AMA SENİ YARALAMASIN MUTLULUKLAR HEP YüREĞİNE DOLSUN AMA BENİ UNUTTURMASIN....
# Güller hep ellerinde açsın, ama dikeni batmasın, sevda hep seni bulsun ama seni yaralamasın, mutluluk yüreğine dolsun ama beni unutturmasın.
# Güllerimiz olsun kırmızı ve beyaz kırmızılar senin olsun beyazlar benim beni unutursan kırmızı güller solsun beyaz güller benim kefenim olsun.
# GüLü BİR GüN SENİ HERGüN, GüLü SOLUNCAYA SENİ öLüNCEYE KADAR SEVECEĞİM.
# GüLü KOKUSU İçİN SEVDİMDE SENİ NEDEN SEVDİM BEN Hİç BİLEMEDİM VALLA............
# Güneş doğduğunda başka bir Şehrin Sabahında olacağım,her İnsanın bir öyküsü vardır ya,benimkide böyle işte,bu Sabah Pencereye bak,bu koca Şehri sana bırakıyorum.
# Güneşi seviyorum diyorsun güneşten kaçıyorsun yağmuru seviyorum diyorsun yağmurdan kaçıyorsun korkuyorum çünkü bana da seni seviyorum diyorsun.
# Günler uzayıp gece olsa da, seneler uzayıp asır olsa da aşkın izidir abi beni boğsa da bir gün gelirsin diye bekleyeceğim bir tanem...
# GüNüN EN ZOR İŞİNİ BEN YAPIYORUM çüNKü YİRMİ DöRT SAAT SENİ DüŞüNüYORUM BİR TANEM.
# Güzelliğinin zekatını vermek istersen ben fakirim bana ver...!
# Hani beni sevmiştin be vefasız Hani bensiz yaşayamazdın Hani ölüm bile bizi ayıramazdı Yalan söyledin.. Sen yalancının vefasızın tekisin!!!!!!!!
# Hani her şarkıda bir güzel anlatılır her türküde bir sevda dile gelir her erkeğin aşkı ve sevgisi konuşulur senin güzelliğin gözümde sevdan aklımda sevgin.
# Hani her şeyimdi hani bensiz yoktun bensiz yapamazdın elyazmalım gül dudaklım her neredeysen dön.
# Hayat bir tiyatro. En zor rolü bana vermişler. önce sev, sonra unut dediler.
# Hayat Göründüğü Kadar Güzel Olsaydı Dünyada Dert Diye Bir şey Kalmazdı, Sevenler Sevip Mutlu Olsaydı Şimdi Bu Gözlerim Yaşla Dolmazdı.
# Hayat yaşanacak kadar güzel olsa idi doğarken ağlamazdık.
# Hayatım tam sana msj yazıyorum pilim bitti)
# Hayatımda hep kazandım. Tabi ki Enayilerin sayesinde. Onlarda olmasa ben ne yaparım ki??? Hepsine en içten ve dilekten teşekkürler. Sağ ve hep var olsunlar!
# Hayatta iki şeyi sevmeye hakkım olsaydı ilk olarak seni severdim eğer seni sevmek hata olsa ikinci olarak bu hatayı yapardım yine seni severdim.
# HAYATTA KAZANMAYI öĞRENDİK AMA YAŞAMAYI öĞRENEMEDİK HAYATIMIZA YILLARI KATTIK AMA YILLARI HAYATA KATAMADIK.
# Hep sevimlidir güller.Dikeni acıdır derler.Neden batsın ki dikenler... TUTMASINI BİLİRSE ELLER .
# HER AYA BAKIŞINDA BENİ HATIRLA,GöZLERİN YILDIZLARA TAKILIRSA,GöZLERİNE BAKTIĞIMI SAKIN UNUTMA, UNUTMA BİR YAPRAK DüŞERSE AVUçLARINA ELLERİMDİR SAKIN BIRAKMA....
# HER GECE BAKTIĞIM BİNLERCE YILDIZDAN BİRİYDİN,ŞİMDİ İSE GECENİN İçİNDE BIRAKTIĞIM VE HER GECE öZLEMİNLE BAKTIĞIM TEK YILDIZIM SENSİN....
# Her insan severmiş.Mutluluğu bulurmuş.Gün gelirde her şey silinirmiş.Zamanla her şey değişirmiş...İNSAN BİLE...
# Her ne kadar sosyetenin ıslak mermerlerinde dans etmeyi bilmesem de sevgim uğruna ölmeyi bilirim.
# Her yağmur yağdığında yağmurun bir damlası sana değerde ıslatırsa yüreğini bil ki o benim göz yaşımdır o zaman hatırla ve ağla göz yaşlarımız gökyüzünde buluşsunlar.
# Herkesin sevdası çiçeğin yağmuru var,fakat hepsinden şanslıyım çünkü benim senin gibi essiz bir varlığım var !
# İnsan vurulunca değil unutulunca kahrından ölür ben sevdiklerimi karçiçeği gibi avuçlarımda değil kurşun yarası gibi yüreğimde taşırım.
# İsmini güneşe yazdım,her şafakta doğsun diye.Yüreğini yüreğime yazdım,için yandığında benimkide yansın diye.Adını CANIM koydum,sen öldüğünde bende öleyim diye.
# İsmini kağıda yazamıyorum. Gün gelir yerlere atılır diye, ellerim tutmuyor çizemiyorum resmini görenler tutulur diye...
# Kaçak duygular seni tutarım elini hain hislerimle öperim seni senin için atan kalbimden severim seni.
# Kader yazılır, Yazan kalem kırılsın Diyemesin ki yaratana İsyan edemesin ki gül canımsın.?
# KADIN VAR;şeftalidir,ağızlar sulandırır Kadın var kirazdır kurtluysa bulandırır Kadın var karpuzdur,yandın çıkarsa kabak Kadın var muzdur hemen soymak gerek.
# Kalbim benim olalı canım senin olalı seni doğmuşum ben seninle ölemem aşkla yorulmuşum ayrılık bilmem dünyaları verseler yinede senden vazgeçmem nasıl şaka ama.
# KALBİM SENİ UNUTACAK KADAR ZALİM İSE ELLERİM ONU PARçALAYAçAK KADAR ASİDİR.artist.
# Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur.Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer.Sen o suya yazı yazdın şimdi güneşin doğmasını bekle.......
# Kalbimi verdim ona saklasın diye, salak buzdolabına koymuş kokmasın diye!
# Kalbinde yer aç bana güzelim yer yoksa bile ben ayakta giderim BEYCELİ DOKTOR
# KALBSİZ BİRİ OLABİLİRMİSİN SEN KALBİNDE AŞKI öLDüRüP KARŞINDAKİNİ MAHVEDİP KENDİ SEVGİSİYLEN ALDATIP KANDIRA BİLİRMİSİN.
# Kapatsam diyorum bütün ışıkları yalnızlığıma simsiyah bir perde çeksem bu gece seni hiç düşünmesem uyanabilirmişim.
# KaPıNı çaLaN GüZeLLiKLeRe KaPıNı açMaZSaN BiRGüN o GüZeLLiKLeRe PeNCeReDeN BaKMaK ZoRuNDa KaLiRSiN.
# Karanfil kurutmadım, ben seni unutmadım!!! Hatıranı çok saydım, üstüne dost tutmadım....!!!
# Kaybetme korkusu taa içimdeyken, bekle diyorsun, döneceğim bir gün. Benden beklemesine bekliyor ama yürek kan ağlıyor sensiz geçen her gün...
# KİMİ GöZLERDE YAŞAM BULUR KİMİ GöNüLLERDE SIĞINAK VİRGüLü KONAN HER ADIMDA NOKTASIZ KALAN SADECE AŞK.
# Kül olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu can seni sevdi başkasına bakar mı?
# Kül olmuş ateş yanar mı? buz tutmuş su akar mı? bu gözler seni sevdi başkasına bakar mı?söyleeeeeeee.
# Kuş olmak isterdim her an yanında olmak için, güneş olmak isterdim dünyayı aydınlatmak için, toprak olmak isterdim günlerce senden ayrılmamak için...!
# LAYIK OLDUĞUN YER SENİ KABUL ETMESE BİLE, GİYDİĞİN GELİNLİK YERİNE KEFEN OLSA BİLE, ARDINDAN GöZ YAŞI DöKENİN OLMASA BİLE, BEKLEME ARTIK DöNMEM SANA...
# MERHABA MİLLET BURDAN HERKEZE BURDAB SELAMLAR.BURDAN ARKADAŞLARIMA SELAM BETüL,öZLEM, HüLYA, LEJLA HEPİNİZİ çOK AMA çOK SEVİYORUM SELAMLAR!!!
# Merhaba ya kusura bakma gelemedim merdivenden düştüm ayağımı burktum ondan gelemedim.
# Ne denizler kadar uzak ne de bulutlar kadar yüksek desin sade beni sevecek kadar meşgulsün seni sende bulmak istiyorum seni kucaklarımın arasında sevmek istiyorum.
# Ne hasta bekler sabahı ,ne taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı seni beklediğim kadar.
# NE HER ERKEĞİN AŞIK OLDUĞU SARIŞINA AŞIĞIM NEDE SAçLARINI SALLADIĞINDA ERKEKLERİ YATAĞA DüŞüREN KURALA BEN SANA AŞIĞIM KALBİMDE KARANLIKTA SAKLANAN KARA ESMERE.
# ölsen bile benden kurtulamazsın. Kefen olur bedenini sararım.Yağmur olur üzerine yağarım.çiçek olur mezarında açarım. ölsen bile benden kurtulamazsın.
# ömür boyu beklerim seni sensiz gecen günüm gözündeki parıltı rüyalarımın ışığı yanağındaki gamzeler derdimin ortağı dudakların hayata küsen kalbimin anahtarı.
# Oturmuş sahilde denize bakan,elindeki sigarayı tersine yakan, yakasız gömleğe kravat takan,bir aşık, bir garip görürsen beni HATIRLA.
# özgürlük yalnızlıktır aşk bir yaşam savaşmaksa bir ölümdür ben hem yalnız hem de savaşmaktayım aşka kalbim şehit oldu kalbsiz bir insan oldum.
# özlem sen seni özleyenin özleminden habersiz özlemle özlenmektesin sen var ya sen özlemlerin içinde en çok özlediğimsin.
# Penceremin Kenarından hüzün sarkar el güler.Benimse yaram kanar.Sen pencerene bir çiçek al adını da hüzünde.Hüznüme iyi bak...
# Ruhumu yere vurup hasret çektiren olsan da, ne aşkına bedduam nede sana kinim var, deryaya akar gibi bin bir dertle dolsam da, seni mahşere kadar sevmeye yeminim var.
# Sabah erken kalktım gece geç yattım!!!
# Sabah yemek yemiyorum çünkü seni düşünüyorum öğleyin yemek yemiyorum çünkü seni düşünüyorum akşam uyuyamıyorum çünkü ACIM.
# Sakın nefessiz kalırım deme havaya dolar nefes olurum.hep kışta kalırım deme bahar olurum seni işitirim sakın sensiz kalırım deme seni aşksız bırakmam ....
# Sana ait olan her şeyi yaktım.Seni asla hatırlamak istemiyorum,mahvettin ve yıktın.Anlayamazsın hálimi ama çektiğimi sende çek,o zaman beni anlayacaksın
# Sana aşığım bunu bil,seni seviyorum NİSAN YAĞMURUM.
# Sana bir gül veriyorum sakın o gülü soldurma ve kalbimi sakın kırma sevgilim.
# Sana bir nasihat vereyim sen tam seven birisin sevmenin kitabını aşkın alfabesini biliyorsun onu anlamayanlar henüz bu sınıfta kalanlar sense tembellik den.
# SANA DüN AKŞAM KORUYUCU MELEGİMİ YOLLADIM, BEŞ DAKİKA İçİNDE GERİ GELDİ VE GüLüMSEYEREK, BİR MELEĞİN KORUYUCU MELEĞE İHTİYACI YOK DEDİ....
# Sana ne demeliyim bilmiyorum, Güneşim desem Güneş batıyor, Hayatım desem Hayat kısa, Gülüm desem o da Soluyor, Sana CANIM demeliyim çünkü o CAN seninle yaşıyor.
# SaNa Ne DeMeLiYim, HaYaTıM DesEM HaYaT KıSa, GüNeŞiM DeSeM BaTıYOr, çiçeĞiM DeSeM O Da SoLuYoR, SaNa CaNıM DeMeLiĞiM O CaN SeNi YaŞiYoR...!
# Sen bana baktığında içimde fırtınalar yaratan elimi tutuğunda yatağa bağlıyan dudaklarıma deydiğinde kalbimi durduran sevgilimsin sen.
# Sen bir çiçeksin dağda gezen prensessin çiçek versem elmassın eeeeeeee ben ne yapayım be gülüm kendini beğenmezsin.
# SEN çöLDE YAĞACAK YAĞMURLAR KADAR DEĞERLİ, DALINDA AçMIŞ çİçEK KADAR GüZELSİN. KAYBEDİLMEYEçEK KADAR DEĞERLİ KAYBEDİLİNCE BULUNMAYACAK KADAR öZELSİN...!
# Sen hiç hasreti tattın mı severken, hiç ağladın mı gülerken; sen hiç sevdin mi sevilmiyorken ve hiç ayrılmak istedin mi canından çok severken??
# Sen karanlık bir gecede gecemi aydınlatan tek güneşimsin korku dolu çile dolu bir ömür düşün sen bu ömür içindeki tek güzelliksin.
# Sen ne masallardaki prenses ne şiirlerdeki güzel bayan ne filizlerdeki manken kız sen benim kalbimdeki biricik aşkımsın.
# Sen seni seveni ara o seni aramakta her nefes alışında seni takip etmekte her hareketinde seninle hareket etmekte sen ağladığında seninle ağlar hepsi senin için.
# SEN TANRIYA DUAM CANIMDAN CANSIN.SEN GöRMEYEN GöZüME IŞIK,KALBİMİNSE ANAHTARISIN!YALNIZLIĞIMIN çARESİ,BİRİçİK AŞKIMSIN.
# Sen var ya sen hep gözümün önünden geçen geçtiğin zaman kalbimi durduran iki dakika yaşama veda eden insana merhaba demeyen kız sen var ya sen Leyla ah Leyla ahh.
# Seni arayacaktım konkurum bitti)
# Seni asil birisinin basit sevgisiyken değil basit birisinin asil sevgisiyle seviyorum.
AMMADA BEYAZ YALAN VARMIŞ YAA!!DAHA VARDA EKLEMEYEYİM.BUNLARI OKUMAK BİLE UZUN ZAMAN ALIYOR![]()
Yer imleri