REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/8 İlkİlk 12345678 SonSon
79 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: satılık notebook

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emresert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar satısa cıkardıgım fıyata bakarsanız yeterlı ındırımı yaptıgımı gorursunuz bu neden le 1 ytl dahı dusulmeyecektır fıyat 400 ytl dir tsk
    400 kargo ödemeli talibim ben kullanıcıyım uyarsa pm at dostum birde sorumu yanıtlarsan sevinirim pildurumunu yazmamışsın nekadar gidiyor
    Konu amedeus tarafından (08-12-2007 Saat 12:05 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

amedeus kardes genelde hep evde kullandım adabtoru ıle cıkarıp denemedım hıc ama sanırım 1 veya 1.5 sat arası

Kullanıcı Bilgi Menüsü

+kargoyu da ustlenmeyecegımı acıkca soleyebılırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emresert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    +kargoyu da ustlenmeyecegımı acıkca soleyebılırım
    kargoyu
    üslenirmisin üslenmezmisin bilmem ama kargo ödemeli olursa alırım
    malum parayı sokakta bulmadık bu ara paryı alıpta uçan okadar çoğaldıki kusura kalma arkadaşım önce havale ben sana cihazı kargolarım kargoda sana ait oişler yaş kargo ödemelien güzeli ne şişyanar ne kebap işine geliyorsa pm at alış veriş yapalım tüm forumlar bu tipinsanlardan çalkalnıyor
    ok gözümsün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben 380yerelim kargoyu oducem acıl cevap ver

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı amedeus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kargoyu
    üslenirmisin üslenmezmisin bilmem ama kargo ödemeli olursa alırım
    malum parayı sokakta bulmadık bu ara paryı alıpta uçan okadar çoğaldıki kusura kalma arkadaşım önce havale ben sana cihazı kargolarım kargoda sana ait oişler yaş kargo ödemelien güzeli ne şişyanar ne kebap işine geliyorsa pm at alış veriş yapalım tüm forumlar bu tipinsanlardan çalkalnıyor
    ok gözümsün

çok yerinde ve güzel düşünce kargo ödemeli olsun sonra forumdada kavgalar olmasın hayırlı alışverişler dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaş hala duruyorsa bir mesajını bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşin cevap yoksa milletle dalgamı gecıyorsun satıcısan bende alıcıgım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın emresert eğer satmadıysanız hesap no nuzu falan alayım hemen konuşalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

acil cevap beliyorum emresert kardeş

Sayfa 5/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri