REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/8 İlkİlk 12345678
79 sonuçtan 71 ile 79 arası

Konu: satılık notebook

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar kargo odemelı dıyorsunuz ama 3 kargo fırması ıle gorustum hıc bırı bu sekılde calısmadıklarını soledı bu konuyu ortaya atan arkadas durumu aydınlatırsa sevınırım tsk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emresert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar kargo odemelı dıyorsunuz ama 3 kargo fırması ıle gorustum hıc bırı bu sekılde calısmadıklarını soledı bu konuyu ortaya atan arkadas durumu aydınlatırsa sevınırım tsk
    :49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Mehmet Kaynaklı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :49: :49:
    Bu Konu Hakkında size yardımcı olabilirim sanırım...Babam YurtiçiKargoda calısıyor işten gelsin sorarım sizin için Mehmet Kaynaklı Üstad ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Usta Sordum Ödemeli Kargo oluyormuş ...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

azız kardes odemelı kargo dedıgınız kargoyu gonderıosunuz kargo tutarını karsı taraf oduyor bunda sorun yok yanlıs yonlerdırme acıklama olmasın bı mal satısı yapılıp kargo uzerınden malın parasını kargo aracılıgıyla almaktan bahsedıoz sızın dedıgınız olay farklı anladıgım kadarıyla (bıraysel olarak olmuo fırma olarak ok anlasma yaptıgınızda bana yapılan acıklama bu) tsk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sıte yetkılerı bu konu sırenızın alım satım kısmı ıle hayatı onem tasıyan bı konuydu sessız kalmanıza sasırdım yetkılı bı agız olarak konuyu sızın aydınlatmanızı beklerdım ama konu askıda kaldı ve ben yalancı sahtekar dolandırıcı ımajında kaldım sıte yetkılılerı hepınıze teker teker tsk ler severek takıldıgım dolastıgım bı sıte ıdı ama artık gıresım dahı yok tsk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fıyat guncellıgını koruyor arkadaslar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emresert Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fıyat guncellıgını koruyor arkadaslar
    kargo ödemeli ptt de oluyor malı ptt aracılığıyla yolluyorsunuz koliyi alırken alıcı belirtiğinişz ücreti yatırarak alıyor olay bu gegelim alımdaki masa üstüyle takaslar san bende görüşebiliriz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. burdan ulaş bana

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu makine hala calisiyorsa ve satilmadiysa 200 lira verebilirim

Sayfa 8/8 İlkİlk 12345678

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri