REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: profilo yandan girişli cihaz kıbrıs genç text'li yazılım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart profilo yandan girişli cihaz kıbrıs genç text'li yazılım.

Merhaba saygı değer arkadaşlarım ya muhterem bir müşterim benden kıbrıs genç tv teletex yazılımını istedi cihaza bir kaç yazılım denedim trt show kanal d paketlerinin teletex sayfaları geldi ama kıbrıs genç tvnin teletex sayfası malesef görüntülenemiyor acaba bu cihazın aynısı ve teletexi çalışan arkadaş varmı aranızda sizden ricam hangi versiyon ise yazınızki bende müşterime cihazın teletexli yazılımını atıyım en derin sevgi ve saygılarım aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba saygı değer arkadaşlarım ya muhterem bir müşterim benden kıbrıs genç tv teletex yazılımını istedi cihaza bir kaç yazılım denedim trt show kanal d paketlerinin teletex sayfaları geldi ama kıbrıs genç tvnin teletex sayfası malesef görüntülenemiyor acaba bu cihazın aynısı ve teletexi çalışan arkadaş varmı aranızda sizden ricam hangi versiyon ise yazınızki bende müşterime cihazın teletexli yazılımını atıyım en derin sevgi ve saygılarım aliharbiye.
    Çihazın en son versiyonunu yüklediğinizde kıbrıs genç tv Teletex çıkmıyorsa yapılabilecek bir şey yok bence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım ilgin için saol ewet ya en son yazılımı attım 71 nolu emu teletext o*** ama kıbrısgenç teletexini bir türlü vermedi sildim yeniden tarattım baktım yine olmadı nasıl yapsam.....
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar fikri olan yokmu halen güncel...
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım biraz sabırlı olursanız konuyu bilen bir arkadaş çıkar bu kadar arkası arkasına topic açmanıza gerek yok sabah erken olduğu için arkadaşlar yeni yeni geliyor biraz sabır lütfen saygılar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri