dostum kimseye genelleme yaparak karalama yapılamaz mutlaka her toplumunda iyi ve kötü insanları vardır o yüzden bu yazıyı sildim UMUTER
Teşekkur: 0
dostum kimseye genelleme yaparak karalama yapılamaz mutlaka her toplumunda iyi ve kötü insanları vardır o yüzden bu yazıyı sildim UMUTER
Konu umuter tarafından (04-11-2007 Saat 22:32 ) değiştirilmiştir.
Amerikanın eline koz geçti işte bugün verilmeside anlamlı ayrıca, şimdi busch efendi Irak'a girme bak askerlerinde iade edildi diyecek.Herşey danışıklı ve tuzak.Bir arkadaşımızın söylediği gibi bunlarda bizim milletvekillerimiz ve biz bunları meclis çatısında besliyoruz.Bunlar safi işbirlikci.Allah hayırlısını versin.
Kaon KSC 911
ey karsı cıkanlar askerlerin cenazeleri gelseydi daha mı sevinecektiniz
usta zaten orası onların doğal yaşam alanı...garip bi durum yok ortada...üstelik herkesin maalesef es geçtiği bi konu var...diplomasi ve dış siyasetten anlayanlar dediğimi daha iyi anlar...bu olay devletin itibarını ayaklar altına almıştır...sen hükümet olarak 8 tane askerin için hiç bişey yapamamışsın,bölücü bir partinin üyeleri gidip ellerini kollarını sallaya sallaya o askerleri alıp getirmişler...uluslararası siyasette bunun adı ancak acziyet olarak görünür...yazıklar olsun...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
siz olaya bu açıdan bakacağınıza Dtp bu askerler için seferber olup gidip bu askerleri getirmişse bakıyorum mesajları bir arkadaşın mesajında dtp yi tebrik edecek bir mesaj yok dtp nin orda ne işi var diyeceksiniz bugün ırakda bulunan kürtlerin içine sızan yine kürt oldubunca zaman içinde bir yetkili çıkıpda askerlerimizi istiyoruz kelimesini göremedim siz hala olaya başka açıdan bakıyorsunuz
iyi de güzel dostum bu yaşananları 5 yaşında çocuk bile anlar artık
olayların zamanlamasına bakar mısın
pkk saldırıyor ardından askerlerimiz kaçırılıyor ve şehitler veriliyor tüm türkiyede tepki son safha da ve türkiyenin abd ye baskısı artıyor ve meclisteki dtp lilere tepki artıyor ve en önemlisi başbakanın abd gezisi var tüm bunlara baktığımızda birden bire pkk saldırıları duruyo,pkk irtibat büroları kapanmaya başlıyo,dtpliler üzerlerinde ki kötü havayı atmak için fırsatını değerlendiriyor ve abd gezisinde başbakana söylenecek sözler bush tarafından hazırlanmaya başlandı bile "bak işte askerlerin kurtuldu pkk yı durdurduk o yüzden operasyon yapmana gerek kalmadı"yani bu sözleri söyliyeceğine %90 eminim yani senaryolar üzerinden iş yapmasınlar benim anlatmak istediğim olay o
türk milleti askere giderken şehit olmak için gider bizde öyle gittik aslanlar gibi mücadele ettik geldik ve hala elimizde silah mücadele ediyoruz merak etme senin zihniyetin de olanlar ölmemek için vatanı da verirler bundan kuşkun olmasın
bolaman arkadaşa aynen katılıyorum esas hainler içeride bulunuyor hemde bu VATANIN ekmeğini yiyenler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri