Bulletfromhell katılıyorum
Teşekkur: 0
Bulletfromhell katılıyorum
umuter işin önemli kısmı tabiki bu teskere olayı çoğu kişiler gördü kaç sefer çıktı türkiye bunu yapamadı neden dersen bana göre amerikadan gelen talimata göre hareket ediyor eyer hükümetimiz askerleri getiremediyse . burdaki kürt insanlarımızın seçmiş olduğu millet vekilleri gidip askerleri alıp gelebiliyorsa bana şöyle veya böyle senaryolar bahanedir
saldırtanda kacırtanda kendileri zaten DTP liler kahraman gözüyle görülsün diye gittiler sözde teslim aldılar zaten planları bu oyuna gelmiyelim
simdi oraya dtp liler gider tabiki..ayni yolda gidiyorlar,dtp pkk ya teror orgutu demiyor.simdi dtp pkk dan askerleri aldi diye bunu kimse bana guzel seyler olgunu anlatmasin.pusuya yatip asker vur, kendine harita ciz, cahil insanlari kandir yada korkut orgute sok insanlari oldur simdi gostermelik askerleri birak.yemezler butun pkk nin yeni taktikleri
Bunlarmı favorı olacak bunlar ancak kfasının cok calıstıgını sanan aptallardır askerlerıde kurtarmıs olsalar gozumde hıcler cunku hem t.c cumhurıyetınden maas alarak ekmek paranı kazanacaksın hemde ısmını telaffuz etmek ıstemedıgım bırının posterı onunde poz verır gıbı gulumseyeceksın ne kadarda kolay erısmısler bırbırlerıne![]()
askerlerin bu şekilde getirilmesine sevinemedim vesselam. neyse ailelerine sağ sağlim kavuştular ya diyerek kendimi teselli ediyorum. ikinci mesele;; yahu bizim mit i lağmı ettiler? bari şu dtp lileri takip etselerdi kimlerle buluştular nereye gittiler diye. adamların yerlerini bulurlardı hiç olmazsa....selametle...
Bunlar tamamen şov ve hala böyle kişiliksizler bizim meclisimizde bu vatanın ekmeğini yiyip bu vatanı bölmeye calışan ikiyüzlüler paylaşım için sağol
şimdi bunlar resimde neyi imzalıyorlar anlayamadım
o milletvekilinin kocası dağlardamı biz onu mera ediyoruz.
ben utanç duydum bu durumdan
adam burada hapiste
posteri orada
olmaz bu kadar küstahlık
dünyada adam kalmadıda o milletvekillerinemi düştü
yüce meclisi çiğneyerek
yetki almadan
teröristlerin ayagına gitmek
askerlere bak yaw
tokalaşıp ayrılmışlar
bune aymazlıktır
türklüğümden utandım
yüzüm kızardı
ulan mermin bitiyse
tak süngünü
ben olsam
ölürüm
bir kaçınıda gebertirim
şehit olurumda genede teslim olmam o şerefsizlere
nerede kaldı ordumuzun hasiyeti şerefi
var mı öyle canım gitmesin diye teslim olmak
birde onlara güvenipte rahat uyuyoruz
askerlikten resmen kaytarmak bu
tabiki cezasız kalmaz bu durum
atatürk olsaydı hepsini asardı bunların
Konu uykucu tarafından (07-11-2007 Saat 01:24 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri