REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
39 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Askerler Dtp'li Milletvekillerine Teslim Edildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam arkadaşlar elbette askerlerimizin vatan evlatlarımızın dönüşüne sevindik.Ailelerine de gözaydınlığı temenni ederim fakat bir pkk uzantısı olan dtp lilerin elinde teslim olmaktansa aslanlar şehit olmak isterdim.Ve inanın bu askerlerimizin bu zamana kadar olan akibetleride elbet düşündürücüdür.Neden hep doğu kökenli askerlerimiz vardı bu esirlerin içinde....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burda kanla beslenenler var ne demek keske askerler ölseydi ne demek ismail 70 hangi akılla konusuyorsun belkı o askerlerden bırı yakınım dır
    senın diger partililerler bişey yapsalardı onların orda ne işi var nede olsa cocukları asker degil onlar amerika da yasıyorlar nede olsa yada ankarada koltukta bi yerlerını buyutüyorlar son model arabalarla diskolarda barlarda eglensınler umurlarında mı
    aptala basına cıkıp car car karlar gibi bagırp şov yaparlar

3. 04-11-2007, 22:41

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umuter Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dostum konuyu tam anlıyamadın erhalde burada hiç kimse çıkıp ta askerlerimiz neden serbest bırakıldı diye bi laf etmedi bizim kızdığımız olay dtp lilerin pkk kampında ne işi var!! diye
    siz olaya bu açıdan bakacağınıza Dtp bu askerler için seferber olup gidip bu askerleri getirmişse bakıyorum mesajları bir arkadaşın mesajında dtp yi tebrik edecek bir mesaj yok dtp nin orda ne işi var diyeceksiniz bugün ırakda bulunan kürtlerin içine sızan yine kürt oldubunca zaman içinde bir yetkili çıkıpda askerlerimizi istiyoruz kelimesini göremedim siz hala olaya başka açıdan bakıyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bulletfromhell katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    siz olaya bu açıdan bakacağınıza Dtp bu askerler için seferber olup gidip bu askerleri getirmişse bakıyorum mesajları bir arkadaşın mesajında dtp yi tebrik edecek bir mesaj yok dtp nin orda ne işi var diyeceksiniz bugün ırakda bulunan kürtlerin içine sızan yine kürt oldubunca zaman içinde bir yetkili çıkıpda askerlerimizi istiyoruz kelimesini göremedim siz hala olaya başka açıdan bakıyorsunuz

iyi de güzel dostum bu yaşananları 5 yaşında çocuk bile anlar artık
    olayların zamanlamasına bakar mısın
    pkk saldırıyor ardından askerlerimiz kaçırılıyor ve şehitler veriliyor tüm türkiyede tepki son safha da ve türkiyenin abd ye baskısı artıyor ve meclisteki dtp lilere tepki artıyor ve en önemlisi başbakanın abd gezisi var tüm bunlara baktığımızda birden bire pkk saldırıları duruyo,pkk irtibat büroları kapanmaya başlıyo,dtpliler üzerlerinde ki kötü havayı atmak için fırsatını değerlendiriyor ve abd gezisinde başbakana söylenecek sözler bush tarafından hazırlanmaya başlandı bile "bak işte askerlerin kurtuldu pkk yı durdurduk o yüzden operasyon yapmana gerek kalmadı"yani bu sözleri söyliyeceğine %90 eminim yani senaryolar üzerinden iş yapmasınlar benim anlatmak istediğim olay o

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umuter işin önemli kısmı tabiki bu teskere olayı çoğu kişiler gördü kaç sefer çıktı türkiye bunu yapamadı neden dersen bana göre amerikadan gelen talimata göre hareket ediyor eyer hükümetimiz askerleri getiremediyse . burdaki kürt insanlarımızın seçmiş olduğu millet vekilleri gidip askerleri alıp gelebiliyorsa bana şöyle veya böyle senaryolar bahanedir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saldırtanda kacırtanda kendileri zaten DTP liler kahraman gözüyle görülsün diye gittiler sözde teslim aldılar zaten planları bu oyuna gelmiyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

simdi oraya dtp liler gider tabiki..ayni yolda gidiyorlar,dtp pkk ya teror orgutu demiyor.simdi dtp pkk dan askerleri aldi diye bunu kimse bana guzel seyler olgunu anlatmasin.pusuya yatip asker vur, kendine harita ciz, cahil insanlari kandir yada korkut orgute sok insanlari oldur simdi gostermelik askerleri birak.yemezler butun pkk nin yeni taktikleri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunlarmı favorı olacak bunlar ancak kfasının cok calıstıgını sanan aptallardır askerlerıde kurtarmıs olsalar gozumde hıcler cunku hem t.c cumhurıyetınden maas alarak ekmek paranı kazanacaksın hemde ısmını telaffuz etmek ıstemedıgım bırının posterı onunde poz verır gıbı gulumseyeceksın ne kadarda kolay erısmısler bırbırlerıne

Kullanıcı Bilgi Menüsü

askerlerin bu şekilde getirilmesine sevinemedim vesselam. neyse ailelerine sağ sağlim kavuştular ya diyerek kendimi teselli ediyorum. ikinci mesele;; yahu bizim mit i lağmı ettiler? bari şu dtp lileri takip etselerdi kimlerle buluştular nereye gittiler diye. adamların yerlerini bulurlardı hiç olmazsa....selametle...

12. 06-11-2007, 09:08

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri