Marmara Kocaeli bölgesinden 90 lık çanak Astra 19.2 sinyal almak mümkünmüdür arkadaşlar?
Teşekkur: 0
Marmara Kocaeli bölgesinden 90 lık çanak Astra 19.2 sinyal almak mümkünmüdür arkadaşlar?
bende aynı soruyu istanbul için sorsam
mümkündür arkadaşlar şu an için hemen bütün tp ler türkiyenin büyük bir bölümünden alınıyor yeni atılan astra uydularınında faliyete geçmesiyle birlikte daha önce almadığımız d+ ve premiera şirketlerininde kanalları artık izlenebiliyor 90 sanlık çanaklada alınabiliyor
dogu karadeniz bölgesinden Trabzondan 90 lık çanakla izlenebilirmi?
astra 19.2 doğu uydusu marmara bölgesi ege bölgesi ve içanadolunun bir kısmınakadar 90 lık ve 120 lik çanaklarla alınabiliyor bunların dışında kalan kalan bölgelerden daha büyük çanaklarla izlenebilmektedir 150cm ve üzeri
slm arkadaslar ben konya aksaray da oturuyorum ve astra 19 derece kanlları var tekila falan 90 lik canakla 123 kanal alabılıuyorum
astra 19 derecede vede cok güzel kanllar bu bahsettıgim tekila kanal artı filmleri gercekten cok kaliteli simdi degerli hocalara soruyorum dıyorum ki sayın hocalarım bu kanallara otamatik sifre atamaz mıyız ki keyler hep degisiyor ????**![]()
nasre arkadaş bilgilendirdiğin için teşekür ediyorum film kanallarını izlemek için Astraya geçmek istiyorum Hotbird de izlenecek ne var ki
bence hotbird uydunuz kalsım ne zaman ne açılacagoı belli olmuyor dediğiniz uydu astra 1krdir vede 90lık ile premiere kanallar alınmamaktadır aydında
bende 4 uydu dan da yayın alıyorum turksat,astra,hotbirt,sirus ..... bunlarda güzel ama en kaliteli vede ne ararsan var. hepsi iyi güzel de astrtanın keyleri bir otamatik olsa saygı deger hocalarımdan bunu rıca edıyorum bu astraya otomatik keyler lazım ,bir el atsalar(((( mesela hotbırt de tps keyleri tıkır tıkır işliyor))))
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri