sayın kocaelili arkadaş ben körfezdeyim cihazım next 9000 çanak 120 lik 2 lnb kullanıyorum merkez hotbird yanında astra 302 kanal vardı şimdi tarama yaptım 317 kanal buldu
Teşekkur: 0
sayın kocaelili arkadaş ben körfezdeyim cihazım next 9000 çanak 120 lik 2 lnb kullanıyorum merkez hotbird yanında astra 302 kanal vardı şimdi tarama yaptım 317 kanal buldu
trtamer arkadaş tek çanak kurma imkanım var ve 90 lıktan yukarsını almak istemiyorum bana premiere teqilllalar d+ sinyaller aldım mı yeterli fazla kanal gerekmez hotbird kalıcak ayrı çanak bağlıycam da Kaon marka cihaz var d+ lar ve premiereleri destekliyor mu bu cihazlar araştırmam lazım![]()
arkadaşım dediğiniz kanalların auto olması için cihazınıza fabrikadan yazılım verilmesi lazım biz onlar kadar yapamıyoruz yazılımları
astra için yazılım ancak fabrika destekli olursa olur....şu anda da öyle bir durum söz konusu değil....
peki kolay bulunur mu astra 19.2 uydusu 13 derece hotbirdin ne tarafında kalıyor sağında mı solunda mı aşağa yukarı oynatmak gerek mi?
evet kolay bulunur canagı turksata dogru biraz cevirecen ama fazla degil 3 santim kolay gelsın ne ararsan var futbol bile var arkadasım
teşekürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri