REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Arkadaşlar NOKİA 6300 mı Yoksa SONY ERICSSON W810İ mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Arkadaşlar NOKİA 6300 mı Yoksa SONY ERICSSON W810İ mi?

Selam Arkadaslar ben yeni telefon almayı düşünüyorum ve Noki 6300 & Sony Ericsson W810İ arasında kararsızım.Ve şu olayda kafamı çok karıştırıyor.Kimisi Sony Ericsson W810İ iyi diyor kimisi Nokia 6300 benim kafam karıştı ya.Smbyan İletişim güzel birşeymi yoksa süreklisorun çıkaran bir telefon özelliğimi?Kimileri smbyansız telefon olmaz diyor kimileri smbyanı kötülüyor.Kafam çok karışık.Halbuki fiyatları aynı.Nokia 6300 360 ytl. Sony Ericsson W810İ 344 ytl.Şu olayda kafamı karıştırıyor!Sony Ericsson alırsam kimseye satamam ilerde modeli ve telefonu yükselteceğim zaman.Çünkü Nokia Telefoların hurdası bile para ediyor yani.Ancak Sony Ericsson elimde patlar gibi geliyor.Buda ayrı bir eksi tarafı Sony Ericssonun.Sony Ericsson W810İ kulanan Arkadaşlar W810i nin müzik kalitesi ve video kamerası için çok mükemmel diyorlar.Lütfen bilgilerimizi burada paylaşalım arkadaşlar.Yardımcı olalım.Fikirlerinizi görüşlerinizi önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum.NOKİA 6300 mı?Yoksa SONY ERİCSSON W810İ mi?....Saygılar...
    NOT:Sayın Site yöneticileri lütfen bu mesajlarımı silmeyin yada yoketmeyin...
    Konu Eko_09 tarafından (06-11-2007 Saat 05:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: HATA1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim de kafam karışıktı ama 6300 aldım ve çok memnunum tafsiye ederim valla mükemmel kalite telefon pişman olmazsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

6300 dan daha iyi ve zarif telefon yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla bence ikisinde Alma ikisinide iişletim sistemi yok yaniii bazı proğramları çalıştıramassınn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

6300 güzel ve şık bir telefon
    hassas bir model şık giyinen bir beyde yada bayanda tamamlayıcı bir unsur göreviğ görür
    tavsiye ederim
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam benm arkadaşımda 6300 kullanıyor gerçekten şık ve zarif tavsiye edrim arkadaşım çok memnun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde sanırsam 6300 dışı çelik olması lazım önemli bir ayrıntı
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

6300 kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim çok güzel telefon

Kullanıcı Bilgi Menüsü

6300 alacağına 6500 al derimmmm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

6300 gövdesi krom sağlam bir cep telefonu ne yapacan program yükleyipte programı bilgisayara yükleyiver

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri