Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Arkadaşlar NOKİA 6300 mı Yoksa SONY ERICSSON W810İ mi?

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Arkadaşlar NOKİA 6300 mı Yoksa SONY ERICSSON W810İ mi?

Selam Arkadaslar ben yeni telefon almayı düşünüyorum ve Noki 6300 & Sony Ericsson W810İ arasında kararsızım.Ve şu olayda kafamı çok karıştırıyor.Kimisi Sony Ericsson W810İ iyi diyor kimisi Nokia 6300 benim kafam karıştı ya.Smbyan İletişim güzel birşeymi yoksa süreklisorun çıkaran bir telefon özelliğimi?Kimileri smbyansız telefon olmaz diyor kimileri smbyanı kötülüyor.Kafam çok karışık.Halbuki fiyatları aynı.Nokia 6300 360 ytl. Sony Ericsson W810İ 344 ytl.Şu olayda kafamı karıştırıyor!Sony Ericsson alırsam kimseye satamam ilerde modeli ve telefonu yükselteceğim zaman.Çünkü Nokia Telefoların hurdası bile para ediyor yani.Ancak Sony Ericsson elimde patlar gibi geliyor.Buda ayrı bir eksi tarafı Sony Ericssonun.Sony Ericsson W810İ kulanan Arkadaşlar W810i nin müzik kalitesi ve video kamerası için çok mükemmel diyorlar.Lütfen bilgilerimizi burada paylaşalım arkadaşlar.Yardımcı olalım.Fikirlerinizi görüşlerinizi önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum.NOKİA 6300 mı?Yoksa SONY ERİCSSON W810İ mi?....Saygılar...
    NOT:Sayın Site yöneticileri lütfen bu mesajlarımı silmeyin yada yoketmeyin...
    Konu Eko_09 tarafından (06-11-2007 Saat 05:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: HATA1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri