Selam Arkadaslar ben yeni telefon almayý düþünüyorum ve Noki 6300 & Sony Ericsson W810Ý arasýnda kararsýzým.Ve þu olayda kafamý çok karýþtýrýyor.Kimisi Sony Ericsson W810Ý iyi diyor kimisi Nokia 6300 benim kafam karýþtý ya.Smbyan Ýletiþim güzel birþeymi yoksa süreklisorun çýkaran bir telefon özelliðimi?Kimileri smbyansýz telefon olmaz diyor kimileri smbyaný kötülüyor.Kafam çok karýþýk.Halbuki fiyatlarý ayný.Nokia 6300 360 ytl. Sony Ericsson W810Ý 344 ytl.Þu olayda kafamý karýþtýrýyor!Sony Ericsson alýrsam kimseye satamam ilerde modeli ve telefonu yükselteceðim zaman.Çünkü Nokia Telefolarýn hurdasý bile para ediyor yani.Ancak Sony Ericsson elimde patlar gibi geliyor.Buda ayrý bir eksi tarafý Sony Ericssonun.Sony Ericsson W810Ý kulanan Arkadaþlar W810i nin müzik kalitesi ve video kamerasý için çok mükemmel diyorlar.Lütfen bilgilerimizi burada paylaþalým arkadaþlar.Yardýmcý olalým.Fikirlerinizi görüþlerinizi önerilerinizi yardýmlarýnýzý bekliyorum.NOKÝA 6300 mý?Yoksa SONY ERÝCSSON W810Ý mi?....Saygýlar...
NOT:Sayýn Site yöneticileri lütfen bu mesajlarýmý silmeyin yada yoketmeyin...

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri