Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Arkadaþlar NOKÝA 6300 mý Yoksa SONY ERICSSON W810Ý mi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Warn Arkadaþlar NOKÝA 6300 mý Yoksa SONY ERICSSON W810Ý mi?

Selam Arkadaslar ben yeni telefon almayý düþünüyorum ve Noki 6300 & Sony Ericsson W810Ý arasýnda kararsýzým.Ve þu olayda kafamý çok karýþtýrýyor.Kimisi Sony Ericsson W810Ý iyi diyor kimisi Nokia 6300 benim kafam karýþtý ya.Smbyan Ýletiþim güzel birþeymi yoksa süreklisorun çýkaran bir telefon özelliðimi?Kimileri smbyansýz telefon olmaz diyor kimileri smbyaný kötülüyor.Kafam çok karýþýk.Halbuki fiyatlarý ayný.Nokia 6300 360 ytl. Sony Ericsson W810Ý 344 ytl.Þu olayda kafamý karýþtýrýyor!Sony Ericsson alýrsam kimseye satamam ilerde modeli ve telefonu yükselteceðim zaman.Çünkü Nokia Telefolarýn hurdasý bile para ediyor yani.Ancak Sony Ericsson elimde patlar gibi geliyor.Buda ayrý bir eksi tarafý Sony Ericssonun.Sony Ericsson W810Ý kulanan Arkadaþlar W810i nin müzik kalitesi ve video kamerasý için çok mükemmel diyorlar.Lütfen bilgilerimizi burada paylaþalým arkadaþlar.Yardýmcý olalým.Fikirlerinizi görüþlerinizi önerilerinizi yardýmlarýnýzý bekliyorum.NOKÝA 6300 mý?Yoksa SONY ERÝCSSON W810Ý mi?....Saygýlar...
    NOT:Sayýn Site yöneticileri lütfen bu mesajlarýmý silmeyin yada yoketmeyin...
    Konu Eko_09 tarafýndan (06-11-2007 Saat 05:08 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: HATA1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim de kafam karýþýktý ama 6300 aldým ve çok memnunum tafsiye ederim valla mükemmel kalite telefon piþman olmazsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

6300 dan daha iyi ve zarif telefon yok.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Valla bence ikisinde Alma ikisinide iiþletim sistemi yok yaniii bazý proðramlarý çalýþtýramassýnn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

6300 güzel ve þýk bir telefon
    hassas bir model þýk giyinen bir beyde yada bayanda tamamlayýcý bir unsur görevið görür
    tavsiye ederim
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hocam benm arkadaþýmda 6300 kullanýyor gerçekten þýk ve zarif tavsiye edrim arkadaþým çok memnun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

birde sanýrsam 6300 dýþý çelik olmasý lazým önemli bir ayrýntý
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

6300 kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim çok güzel telefon

Kullanýcý Bilgi Menüsü

6300 alacaðýna 6500 al derimmmm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

6300 gövdesi krom saðlam bir cep telefonu ne yapacan program yükleyipte programý bilgisayara yükleyiver

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri