REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Arkadaşlar SONY ERICSSON W810İ mi?Yoksa NOKİA 6300 mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar SONY ERICSSON W810İ mi?Yoksa NOKİA 6300 mı?

Selam Arkadaslar ben yeni telefon almayı düşünüyorum ve Noki 6300 & Sony Ericsson W810İ arasında kararsızım.Ve şu olayda kafamı çok karıştırıyor.Kimisi Sony Ericsson W810İ iyi diyor kimisi Nokia 6300 benim kafam karıştı ya.Smbyan İletişim güzel birşeymi yoksa süreklisorun çıkaran bir telefon özelliğimi?Kimileri smbyansız telefon olmaz diyor kimileri smbyanı kötülüyor.Kafam çok karışık.Halbuki fiyatları aynı.Nokia 6300 360 ytl. Sony Ericsson W810İ 344 ytl.Şu olayda kafamı karıştırıyor!Sony Ericsson alırsam kimseye satamam ilerde modeli ve telefonu yükselteceğim zaman.Çünkü Nokia Telefoların hurdası bile para ediyor yani.Ancak Sony Ericsson elimde patlar gibi geliyor.Buda ayrı bir eksi tarafı Sony Ericssonun.Sony Ericsson W810İ kulanan Arkadaşlar W810i nin müzik kalitesi ve video kamerası için çok mükemmel diyorlar.Lütfen bilgilerimizi burada paylaşalım arkadaşlar.Yardımcı olalım.Fikirlerinizi görüşlerinizi önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorum.NOKİA 6300 mı?Yoksa SONY ERİCSSON W810İ mi?....Saygılar...
    NOT:Sayın Site yöneticileri lütfen bu mesajlarımı silmeyin yada yoketmeyin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mesajın niye silinsin arkadaşım öyle bir hisse kapılmanı anlamadım burası paylaşım forumu şimdi soruna gelelim ben Nokia 6300 kullanıyorum çok güzel bir telefon çok memnum ince karizma ve her şeyiyle 4x4 tabi bu kullananlar için değişebilir şarzıda anlatılanlar gibi az gitmiyor java destekli oyun proğram ne yüklersen hemen açılıyor telefon içinde kurmana gerek kalmıyor ben çok memnum makinamda ama diğer telefonu bilemiyeceğim sana tavsiyem kvk veya genpa sitelerine girmen ve karşılaştırma yapman o zaman aradaki farkı özellikleri karşılaştırarak anlarsın saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yok silme olayini sundan soyledim.Hep konu aciyorum Silinmis yok olmus ortada yok ve ben sorunumu nasil ogrenecegim.nasil paylasim olacak.burada birsey paylasilmayacak ozaman bu sitenin kurulma amaci ne acaba...Ben bu acidan lutfen silmeyin diye ricada bulundum.Telefonla ilgili Yardimci oldugunuz icin tesekkurler SAYIN RUZGARIM yani siteleri gezicem karsilastirma falan.Hani dedim kullananlar varsa goruslerini artilarini eksilerini almak istedim.Tekrar tesekkurler...SAYGILAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ben sonyeriksn 810i kullanıyorum çok memnunum ses kalitesi çok güzel

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende k810i kullanıyorum ses kalitesi ve fotoğraf kalitesi mükemmel keşke birde sis dosya formatını desteklese

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hunter100 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende k810i kullanıyorum ses kalitesi ve fotoğraf kalitesi mükemmel keşke birde sis dosya formatını desteklese
    herşeyiyle mükemmel bence tek kötü yanı symbian işletim sistemi değil o nedenle sis uzantılarını desteklemiyor ama yinede mükemmel diyebilirim bende w810i aldım süper bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum 810 i yi sonderece memnunum.senin beklentilerin önemli karar vermen için.
    1.810i de foto cekimi güzel ancak ışık ve mekana göre kalite değişiyor.iyi bir ışık yakalarsan ve titremeden cekersen süper.
    2.810i müzik sesi kalitesi benim beklentilerimin uzağında.
    3.şarj süper en az 1 hafta gidiyor.
    4. myphone exp prog ramı ile pc den her istediğini yapabiliyorsun (b.tooth)ile kablo derdide yok.
    5. görüntü ve sağlamlığı tatminkar.. boyut olarak ben fazlası ile memnunum
    nokia için bişey diyemiyeceğim ancak kullanan ark.ların memnun olduğunu biliyorum.
    2.ele gelince haklısın.
    810i ilk çıktığında 1000 ytl nin üzerinde idi.
    daha detaylı bilgi için donanım forum sitelerinden de araştırma yapabilirsin.
    umarım yardımcı olmuşumdur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

NOKİAdan şaşma sen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence sony ericsson neden derseniz kendimde w810i
    herşeyi değişti sesi,kamerası daha iyi video çekmesi video çekerken mp4 çekmesi kısacası modifiyeli tabi bunlar normal w810i de yok malesef neyse ilk yeni aldım w810i yi 8 ay falan oldu 2ay sonra 6233 çıktı babamada ondan aldım aslında ben alıcaktım fakat pahalıydı tavsiye ederim 6300 ile 6233 dağlar kadar fark war...neyse bigün 6233 le w810i yi karşılaştırdım biliyosunuz 6233 te ve 6300 de macro çekim yok ne kadar kötü...gece çekiminde denedim w810i öne geçti orjinal haliyle kameranın ve sesin daha iyi olması için dosya yüklüyoruz bunlara ondan sonra bitelden ne isterimki sybian yalan dolan sadece tel kasmaktan başka bişi değil...6300 ün sadece ekranı güzel flash olmadıktan sonra 16milyon renk olsa neyazar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri