Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
25 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 8 askerden biri PKK eylemi yapmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne demek istediğini anlayamadım. açıklarsan sevinirim.
    Olayla ilgili olarakta; kilotların rengi fanilalarla birlikte hep haki yada krem olur. Bence örgüt lehine çalıştığı sabit olan birinin kesinlikle doğuya gönderimemesi gerekirdi. 1 hain kaç kişinin canına, esaretine ve 70 milyonun üzüntüsüne sebep oldu. gerekiyorsa alınmasın kardeşim askere. çürük desinler. zor bişeymi. "ee tepki alır o zaman..." bak sen.. türk bayrağını yakarken neredeydin derler adama. Gerçi daha bişey meydanda değil. hele bir sorgulansınlar bakalım olay nasıl gelişmiş. Böyle hep kulaktan dolma bişeylerle konuşuyoruz. selametle...
    Arkadaşım
    mesajın içeriği bir askerin pkklı olabilecegi
    böyle hainlerin değil askere alınması askeri kıtanın bile önünden geçirilmemesi gerekir
    konu ile hiçbir alakası olmadıgı halde
    ordunun halinin içler acısı lafından sonra
    birde eşinin baş örtüsünüde bilirler lafı
    kimlerin neden dolayı askerlere düşmanlık duydugunu
    bazı beceriksizliklerin suçu kimlerin üstüne atma çabası içinde olduklarıdır
    mesajın ne için yazıldıgını ya okumadınız yada başka yönlere çekmek istiyorsunuz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konuyu siyasi taraflara çekmeden uygun bir dille yazmanız tavsiye edilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Eskiden alevi ve kürtleri askere almazlarmış.Şimdi bırakın askere almayı orduda rütbe bile veriyorlar.Bence eski sistem daha sağlammış.Herkesi düşünceleri yüzünden ayıramazsın ama belli noktalara dikkat etmek lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

böylelerini hemen geberteceksin

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ordu tabiiki çok kalabalık bir kurum...içinden çürük elmalar muhakkak çıkar...gerçeklerin öğrenilebilmesi için o kaçırılan 8 askerin iyice sorgulanması gerekir ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet böyle adami8n daglicadaki isi ne biliyormusunuz ispiyonluk ben diger askerlerimizede kiziyorum teslim olana kadar sonuna kadar savasmalari gerekirdi baktiki o adam savasmiyormu onuda orada vurmalari gerekirdi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya ilk olayı duyduğumdan beri benim aklımdan geçen şüphe bu yöndeydi kendi kendime dedim ya bu askerler bilmeden çatışma ortamından uzaklaşmaya çalışırken düştüler bunların eline ya da daha önceden haberleşerek birisi diğer askerleri de kandırıp belki de sizi kurtarıcam diyerek o isitkamete götürdü tabi olayın tam içyüzünü bilemiyoruz ama görünen hareketler o şekilde şüphe uyandırıyor planlı bir kaçırmaya benziyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Askerler esirken eşkiyaların kampında çekilen resimlerine bakıyorum.Hiç'de esir alınmış kaçırılmış korkmuş bir halleri yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Askerler esirken eşkiyaların kampında çekilen resimlerine bakıyorum.Hiç'de esir alınmış kaçırılmış korkmuş bir halleri yok.
    katılıyorum:49: :49: :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

esas hainler mecliste ordu ne yapsın bütün istihbarat pkk ya oradan sızdırılıyor...

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri