Burdaki anlatim firefox'un hızını arttırmak için değil onu ADSL kullanımına göre optimize etmek içindir bunu yapınca başka ayara gerek kalmadan hızı fark edeceksiniz.
Emeğe Saygın Olsun
Burdaki anlatim firefox'un hızını arttırmak için değil onu ADSL kullanımına göre optimize etmek içindir bunu yapınca başka ayara gerek kalmadan hızı fark edeceksiniz.
Emeğe Saygın Olsun
teşekkürler arkadaşlım saol yaptım bakalım ne degişiklik olucak
rica ederim sonucu burda paylaşırsanız iyi olur
Öncelikle bu değerli bilgiyi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.emeklerinize sağlık hocam.
adsl abonesi değilim.512K kablonet abonesiyim.verdiğiniz ayarları firefox için yaptım.bakalım ne olacak.ben de merak ediyorum.çünkü adsl abonesi değilim.kablonet abonesiyim.
vala ben denedim açıkçası sayfalarda gezerken birden saniyelik bi kaybolma yaşıyo ve geri geliosayfa tamamen yükleniyo saniyelik kayboluyo ve tekrardan açılıyo yine böle devam ederse eski ayarlarına döndürücem + firefozta saniyelik bi donma yaratı bende sizdende sonuç bekliyo olucam
bende de sayfalar geç açılıyor.ben de eski mozilla firefox ayarlarıma geri dönüyorum.
ama bu bilgiyi bizlerle paylaştığınız tekrardan teşekkür ederim hocam.sağolun.
Konu aloska1905 tarafından (18-11-2007 Saat 03:19 ) değiştirilmiştir.
şimdi mozilla firefox default ayarlarıma geri döndüm.internetim yine eskisi gibi hızlandı.
Konu aloska1905 tarafından (18-11-2007 Saat 03:19 ) değiştirilmiştir.
eski ayarlarına yükledim tekrar aksamalar kayboldu
tşkler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri