Burdaki anlatim firefox'un hýzýný arttýrmak için deðil onu ADSL kullanýmýna göre optimize etmek içindir bunu yapýnca baþka ayara gerek kalmadan hýzý fark edeceksiniz.
Emeðe Saygýn Olsun
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Burdaki anlatim firefox'un hýzýný arttýrmak için deðil onu ADSL kullanýmýna göre optimize etmek içindir bunu yapýnca baþka ayara gerek kalmadan hýzý fark edeceksiniz.
Emeðe Saygýn Olsun
teþekkürler arkadaþlým saol yaptým bakalým ne degiþiklik olucak
rica ederim sonucu burda paylaþýrsanýz iyi olur
Öncelikle bu deðerli bilgiyi bizimle paylaþtýðýnýz için teþekkür ederim.emeklerinize saðlýk hocam.
adsl abonesi deðilim.512K kablonet abonesiyim.verdiðiniz ayarlarý firefox için yaptým.bakalým ne olacak.ben de merak ediyorum.çünkü adsl abonesi deðilim.kablonet abonesiyim.
vala ben denedim açýkçasý sayfalarda gezerken birden saniyelik bi kaybolma yaþýyo ve geri geliosayfa tamamen yükleniyo saniyelik kayboluyo ve tekrardan açýlýyo yine böle devam ederse eski ayarlarýna döndürücem + firefozta saniyelik bi donma yaratý bende sizdende sonuç bekliyo olucam
bende de sayfalar geç açýlýyor.ben de eski mozilla firefox ayarlarýma geri dönüyorum.
ama bu bilgiyi bizlerle paylaþtýðýnýz tekrardan teþekkür ederim hocam.saðolun.
Konu aloska1905 tarafýndan (18-11-2007 Saat 03:19 ) deðiþtirilmiþtir.
þimdi mozilla firefox default ayarlarýma geri döndüm.internetim yine eskisi gibi hýzlandý.
Konu aloska1905 tarafýndan (18-11-2007 Saat 03:19 ) deðiþtirilmiþtir.
eski ayarlarýna yükledim tekrar aksamalar kayboldu
tþkler
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri