REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Liv:8 BJK:0 Maç İçi Ve Sonrası Yorumlar Buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olabilir kardeş...saygı duyarım....benim standartlarıma göre rüştü de iyi bir kaleci değil...farklı düşünceler olabilir...ama bu hakan hakkaten kaleci falan değil....
    senin standartlaını bilmem fakat.rüştünün kaleciliğini tüm türkiye biliyor.dünya kupasında bile en iyi 2.kaleci seçildi.100 -105 arası milli takım formasını giydi.hakan daha yeni bir kaleci.hakanı gs li kaleci aykut veya kaleci volkan la kıyasla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    senin standartlaını bilmem fakat.rüştünün kaleciliğini tüm türkiye biliyor.dünya kupasında bile en iyi 2.kaleci seçildi.100 -105 arası milli takım formasını giydi.hakan daha yeni bir kaleci.hakanı gs li kaleci aykut veya kaleci volkan la kıyasla
    üstad sen bana elmayla keresteyi kıyasla diyosun....aykut ve volkan hakkaten iyi kaleciler...ama bu hakan kaleci falan değil...benim iyi kaleci standardımda da oscar cordoba gibi pozisyon almayı bilen,ayağına hakim ve yan toplarda hata yapmayan kaleci gelir...rüştü gibi panathinaikos maçında 40 metreden pozisyon hatası yaparak gol yiyen kaleciye iyi kaleci diyemem...kimse kusura bakmasın....hah bak bi tane daha yedik tarihe geçtik...8-0 olduk....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tek kaleye döndü artık oyun.Çok rahat top çeviriyorlar artık.
    Serdar Kurtuluş çıktı Higuain oyunda.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülen ryan babel in attığı antrenman topunu bile tutamadı bu hakan korner yarattı....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir büyük takımın bu kadar kötü oynamaya hakı da yoki
    yav olmaz olmaz böyle başkan futbolcularda da moral
    bırakmamış bir takım böyle olamaz belki bire bir bjk taraftarı
    değilim ama bu kadar olmaz 5 oldu Gerrard'ın vuruşu Diatta'ya çarptı ve ağlara gitti.
    lafımı bitirmeden bir gol daha geldi demirören derhal elini beşiktaştan çekmeli
    Konu f47xfenerli tarafından (07-11-2007 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

5-0 malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

6-0 oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülen yazmıyorum artık 6-0 oldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ülen yazmıyorum artık 6-0 oldu
    oooooooooooooooooha yani bu kadarda olmaaz bunlar paf takımlamı çıktılar yoksa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Malesef buakşam resmen bittik

Sayfa 4/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri