REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Liv:8 BJK:0 Maç İçi Ve Sonrası Yorumlar Buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu oyuncuların lisansını yırtacan ayıp utanın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu maçı izlerken futbolcuların maça hiç candan asılıp oyun performansını gösterecek hareketlerini göremedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Temsilcimiz Beşiktaş Şampiyonlar Ligi (A) Grubu 4. maçında Anfield Road'da Liverpool ile karşı karşıya geldi. İnönü Stadı'nda muhteşem taraftarının da desteğiyle Liverpool'u 2-1 deviren Beşiktaş, İngiltere'de Liverpool'a 8-0 mağlup oldu. Liverpool'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 19. ve 89 dakikasında Crouch, 32., 52. ve 56. dakikalarda Benayoun, 69. dakikada Gerrard, 78. ve 82. dakikalarda Babel'den geldi.

olan oldu inşallah bundan ders alınmıştır tr liginde atıp tutanlar şapkasını
    önüne koyup biz nerede yalnış yaptık beşıktaşa niye bu kadar zarar veriyoruz
    demelerini bekliyor bu ülke bu da lafla değil başkanın çıkıp olaya sahip çıkması lazım
    yoksa camıa bu yalnışı kaldıracak durumda değil ben bu işi yapamadım
    tükkiyeden özür dilerim deyip derhal burakmalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baskan takimi oyle bir gerdiki, takim tersine patladi..birde kucuk takimda basarili olan buyuk takimda basarili olamiyor.fb de ridvan, oguz ornegi gibi bjk de ertugrul hoca erken geldi.cunku bjk sadece ligde top kosturmuyor.bu mactan sonra aklima celal kolot geldi adam haklimiymis ne alinan oyunculari elestirmisti,galiba hakli..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    baskan takimi oyle bir gerdiki, takim tersine patladi..birde kucuk takimda basarili olan buyuk takimda basarili olamiyor.fb de ridvan, oguz ornegi gibi bjk de ertugrul hoca erken geldi.cunku bjk sadece ligde top kosturmuyor.bu mactan sonra aklima celal kolot geldi adam haklimiymis ne alinan oyunculari elestirmisti,galiba hakli..
    dediklerinde haklısın ancak celal kolotun haklı bi tarafı yok bence...çünkü alınan yabancıların hepsi onun transferi....eğer dirayetli bi yönetici olsaydı,ertuğrul sağlamın dayatmalarına boyun eğmez,beşiktaşa katkı sağlayacak adamları ısrarla alır getirirdi...yok eğer ertuğrul sağlamın ağzının içine bakıp 'ben teknik konulardan anlamam ' diyorsa da transfer komitesinin başına geçmeyecek...çocuk oyuncağı değil bu iş...futbolcular çakıl taşıylada alınmıyor...dünyanın parası veriliyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dediklerinde haklısın ancak celal kolotun haklı bi tarafı yok bence...çünkü alınan yabancıların hepsi onun transferi....eğer dirayetli bi yönetici olsaydı,ertuğrul sağlamın dayatmalarına boyun eğmez,beşiktaşa katkı sağlayacak adamları ısrarla alır getirirdi...yok eğer ertuğrul sağlamın ağzının içine bakıp 'ben teknik konulardan anlamam ' diyorsa da transfer komitesinin başına geçmeyecek...çocuk oyuncağı değil bu iş...futbolcular çakıl taşıylada alınmıyor...dünyanın parası veriliyor....
    haklisin cok para harcandi yazik oldu giden para yurt disina cikti .aldirmasi lazimdi istedigi oyunculari bu diatta , higuan kim turk oyunculardan fark goremedim.yalniz ertugrul hoca cok erken geldi onun kayseride yapacagi cok is vardi bjk agir geldi ona

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zabataygatör Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    haklisin cok para harcandi yazik oldu giden para yurt disina cikti .aldirmasi lazimdi istedigi oyunculari bu diatta , higuan kim turk oyunculardan fark goremedim.yalniz ertugrul hoca cok erken geldi onun kayseride yapacagi cok is vardi bjk agir geldi ona
    yöneticiler nicola legrotagglie ile anlaşmışken gitti diattayı transfer ettirdi...niye???juventus patentli bi futbolcunun isminin altında ezilmekten korktu...korkarak hiç bir yere gelinemez..demekki sayın sağlam hakkaten büyük takım yönetecek meziyetlere haiz değil...yazık valla...özünde iyi bi adam ama maalesef olmuyor....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o başkan olduğu sürece normal bu sonuçlar babasının çiftliğimi beşiktaş allah sabır versin BJK lilere

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serdar bilgiliyi taraftar armaya baslar yakinda.adamin ahimi tuttu ne

Kullanıcı Bilgi Menüsü

noldu sana beşiktaş ya bi fenere yenildin bi ingilizlerden fark yedin bu hallere düşecek takımmıydın ya

Sayfa 8/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri