REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 9/10 İlkİlk 12345678910 SonSon
96 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: Liv:8 BJK:0 Maç İçi Ve Sonrası Yorumlar Buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Biran önce bjk kendini toparlamalı ama benim burda üzüldügüm tek insan var erturul saglam gercekten efendi bilgili saygılı bir insan bence bu yenilgiler olabilir biraz sabıretmeli arkasında durmalı fatih terimin ilk yıları hatırlanırsa bunları neden yazıdıgım anlaşılır ben erturula inanıyorum başaracak bazı şeyleri ama tek sorun sinan engindir sinan engin neden getirildi hala anlamış degilim takımda bir ikilem yaratıgı acık bence görevine son verilmeli sinan enginin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı DEJAVU®42 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Biran önce bjk kendini toparlamalı ama benim burda üzüldügüm tek insan var erturul saglam gercekten efendi bilgili saygılı bir insan bence bu yenilgiler olabilir biraz sabıretmeli arkasında durmalı fatih terimin ilk yıları hatırlanırsa bunları neden yazıdıgım anlaşılır ben erturula inanıyorum başaracak bazı şeyleri ama tek sorun sinan engindir sinan engin neden getirildi hala anlamış degilim takımda bir ikilem yaratıgı acık bence görevine son verilmeli sinan enginin
    sayim kardesim bunlar trilyon kazanan insanlar duygusal olmamak lazim.isini yapamayan gider .ertugrul saglam efendi evet ama basari yoksa gitsin .o parayi kim kazaniyor bu ulkede .turkiye bir ilke imza atti bu aksam bu fark sampiyonlar liginin rekoru

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet maalesef şampiyonlar liğinin rekorunu kırdık bu rekor artık asırlarca kırılmaz ertuğrul efendinin biraz haysiyeti varsa hemen istifa eder takımı rezil etti hiç bir hamle yapamadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ne yaw sabah sabah şok oldum!!!
    maçı izlememiştim şimdi buradan ögrendim pöhhh dogrusu
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

liv beşiktaşı şampiyonlar liginden çekti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazık oldu kötü bi sonuç

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu hakanın yine kalede ne işi var adamlare cözmüş biri vuruyor hakan sektiriyor gelen vuruyor fenerbahce macındada aynı hatadan gol yedi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok kötü bir skor ben galatasaraylı oldugum halde beşiktaş ve fenerbahçe'nin avrupada iyi işler yapmasını istiyom ama biz böyle skorlarla yenirdikçe avrupanın gözünde küçük düşüyoruz............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar öncelikle Bir TÜRK olarak akşamki maçtan sonra çok utandım, tarihi bir hezimet yaşadık , eski yıllarda milli takımımızın ingilizlere ye 8-0 yenildiği gibi sahada beşiktaş takımı diye bi şey yoktu futbolcular ruhsuz ruhsuz sahada dolaşıyordu belkide Paf takımı çıksa bu kadar fark olmazdı maalsef takımımız 3 pas yapamadı, maçı kafalarında bitirmişler yani leverpol un kendilerini yeneceklerini kafalarına işlemişler, inanç diye bir şey kalmamış tabi çoğu kişi diyecekki derbi maçında alınan haksız yenilgiden dolayı diyecek, hayır efendim hiç alakası yok zaten takımda 2 tane yabancı var kıl oluyorum cisse ve diaata , adamların her maç için söylüyorum takıma hiç bir katkıları yok , ama maalesf biz ne yorum yaparsak yapalım tarihi hezimetle yenildik, Avrupa arenasında umarım bir daha böyle hezimetler yaşamayız,

saygılarımla

Sayfa 9/10 İlkİlk 12345678910 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri