serdar bilgiliyi taraftar armaya baslar yakinda.adamin ahimi tuttu ne
serdar bilgiliyi taraftar armaya baslar yakinda.adamin ahimi tuttu ne
noldu sana beşiktaş ya bi fenere yenildin bi ingilizlerden fark yedin bu hallere düşecek takımmıydın ya![]()
Biran önce bjk kendini toparlamalı ama benim burda üzüldügüm tek insan var erturul saglam gercekten efendi bilgili saygılı bir insan bence bu yenilgiler olabilir biraz sabıretmeli arkasında durmalı fatih terimin ilk yıları hatırlanırsa bunları neden yazıdıgım anlaşılır ben erturula inanıyorum başaracak bazı şeyleri ama tek sorun sinan engindir sinan engin neden getirildi hala anlamış degilim takımda bir ikilem yaratıgı acık bence görevine son verilmeli sinan enginin
sayim kardesim bunlar trilyon kazanan insanlar duygusal olmamak lazim.isini yapamayan gider .ertugrul saglam efendi evet ama basari yoksa gitsin .o parayi kim kazaniyor bu ulkede .turkiye bir ilke imza atti bu aksam bu fark sampiyonlar liginin rekoru
evet maalesef şampiyonlar liğinin rekorunu kırdık bu rekor artık asırlarca kırılmaz ertuğrul efendinin biraz haysiyeti varsa hemen istifa eder takımı rezil etti hiç bir hamle yapamadı![]()
![]()
bu ne yaw sabah sabah şok oldum!!!
maçı izlememiştim şimdi buradan ögrendim pöhhh dogrusu
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
liv beşiktaşı şampiyonlar liginden çekti
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
yazık oldu kötü bi sonuç
bu hakanın yine kalede ne işi var adamlare cözmüş biri vuruyor hakan sektiriyor gelen vuruyor fenerbahce macındada aynı hatadan gol yedi
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri