çok kötü bir skor ben galatasaraylý oldugum halde beþiktaþ ve fenerbahçe'nin avrupada iyi iþler yapmasýný istiyom ama biz böyle skorlarla yenirdikçe avrupanýn gözünde küçük düþüyoruz............
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
çok kötü bir skor ben galatasaraylý oldugum halde beþiktaþ ve fenerbahçe'nin avrupada iyi iþler yapmasýný istiyom ama biz böyle skorlarla yenirdikçe avrupanýn gözünde küçük düþüyoruz............
arkadaþlar öncelikle Bir TÜRK olarak akþamki maçtan sonra çok utandým, tarihi bir hezimet yaþadýk , eski yýllarda milli takýmýmýzýn ingilizlere ye 8-0 yenildiði gibi sahada beþiktaþ takýmý diye bi þey yoktu futbolcular ruhsuz ruhsuz sahada dolaþýyordu belkide Paf takýmý çýksa bu kadar fark olmazdý maalsef takýmýmýz 3 pas yapamadý, maçý kafalarýnda bitirmiþler yani leverpol un kendilerini yeneceklerini kafalarýna iþlemiþler, inanç diye bir þey kalmamýþ tabi çoðu kiþi diyecekki derbi maçýnda alýnan haksýz yenilgiden dolayý diyecek, hayýr efendim hiç alakasý yok zaten takýmda 2 tane yabancý var kýl oluyorum cisse ve diaata , adamlarýn her maç için söylüyorum takýma hiç bir katkýlarý yok , ama maalesf biz ne yorum yaparsak yapalým tarihi hezimetle yenildik, Avrupa arenasýnda umarým bir daha böyle hezimetler yaþamayýz,
saygýlarýmla
Ya Bir BEÞÝKTAÞLI olarak utanýyorum nedir bu skor ...Bunun sorumlusu kimse bu milyonlarca taraftara hesap vermeli !
bu takýmý bu hallere düþüren tek kiþi ve tek suçlu var oda kendini yönetici sanan içi kin ve nefretle dolu yýldýrým demirören
kimse baþka suçlu aramasýn
takýmla oynayan
takýmý istersem paf çýkarýrým istersem ligden çekerim diyen
geçen sene haluk ulusoyla kucak kucaga otururken iyi diyen þimdi kendisi hariç herkesi istifaya çagýran yýldýrým demirörern
bu kara leke beþiktaþ tarihinde ve senýn alnýnda sonsuza kadar yaþayacaktýr
iþte zarefin bu
bu zaferle umarým mutlu olmuþsundur
artýk bu takýmý daha fazla küçük düþürmeye hakkýn yok
sadece çekgit birazcýk beþiktaþý seviyorsan elini bu temiz takýmdan çek
çünkü biz bunlarý haketmiyoruzzz
her zaman þu geçerlidir...liverpoola yenilebilirsin....çünkü adamlar dünya devi...5 tanede yiyebilirsin...çatýr çatýr oynarsýn ama adam daha iyi oynar ve sana 5 atar....bu da kabul...ancak sahada teknik,taktik,fiziki performans vb. hiç bir varlýk göstermezsen ve kaleci hakan tam 7 golde % 100 hatalý olup,üstüne üstlük þampiyonlar liginde hiç golü olmayan jossip benayoun'a kendi elleriyle 3 asist yapýp adama hat-trick yaptýrýrsa kimse kusura bakmasýn daraðaçlarý kurulur...bu dünyanýn her yerinde böyledir....selametle
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri