REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Adana play-off peşinde!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 Adana play-off peşinde!

TFF 2 Lig 5. Grup'ta liderliği deplasmanda 2-0 yenilerek Tarsus İdmanyurdu'na kaptıran Adanaspor, sahasında yapacağı 4 karşılaşmayı kazanarak play-off'u garantilemek istiyor.

Teknik direktör Kemal Kılıç, takımın çalışmalarını sürdürdüğü Osman Yereşen Tesislerinde, genel kaptan Osman Sümer ile düzenlediği toplantıda, şampiyonluk hedeflerinden sapma olmadığını söyledi.

Kulübün, başkan Bayram Akgül'le adeta yeniden yaratıldığını ifade eden Kılıç, ''İyi oynadığımız bir maçı, sonuca yansıtamadık diye grubu bırakacak değiliz. Bu grubun halen en çok maç kazanan ve şampiyonlukta en fazla şansı olan ekibiyiz'' dedi.

Grupta play-off'a kalacak takımın 6 maç sonunda belirleneceğini anlatan Kılıç, Adanaspor'un bunlardan 4'ünü sahasında yapacağını kaydetti.

Eksiklerinin bulunmadığını ifade eden Kılıç, ''4 maçı almamız durumunda avantajımız çok yüksek. Taraftarımızın desteğinin sezon sonuna kadar sürmesini istiyoruz. Bu formaya hak ettiği değeri mutlaka kazandıracağız'' dedi.

Osman Sümer ise takımın 2 hafta içinde yeniden liderliğe yükseleceğine inandığını vurgulayarak, taraftarın desteğinin sürmesini istedi.

kaynak.ajansspor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim gönlüm tarsus ve adana iki kardeş takımın çıkması karşılaşmayı izledim çok dosthane bir maç oldu adanada iyi oynadı ama bence tarsus biraz daha iyi idi her iki takıma başarılar dilerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim gönlüm tarsus ve adana iki kardeş takımın çıkması karşılaşmayı izledim çok dosthane bir maç oldu adanada iyi oynadı ama bence tarsus biraz daha iyi idi her iki takıma başarılar dilerim

sana katılıyorum kardeş Özlenen ADANASPORU 4 gözle bekliyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

sana katılıyorum kardeş Özlenen ADANASPORU 4 gözle bekliyoruz
    kardeşim istediğimiz oldu selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2 TFF 1.Lig'e çıkmak için mücadele edecek takımlar belli oldu.

Alıntı cafi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim istediğimiz oldu selamlar

evet kardeş

bu arada TFF 1.Lig'e çıkmak için mücadele edecek takımlar belli oldu.

1 gruptan

Dardanelspor
    Gaziosmanpaşa

2 gruptan

Adana Demirspor
    Mersin İdmanyurdu

3 gruptan

Etimesgut Şekerspor
    Pendikspor

4 gruptan

K.D.Ç. Karabükspor
    Erzurumspor

5 gruptan

Adanaspor
    Tarsus İdmanyurdu

TFF 1 LİGİNE çıkmak için mücadele verecekler.

tüm takımlarımıza başarılar diler hakeden takımların çıkmasını temenni ederim.:45:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri